Câini otrăviţi pe străzile din Motru

Un localnic din Motru a sesizat ieri pe adresa de mail a ziarului nostru faptul că mai multe cadavre de câini zac în diverse cartiere ale municipiului. Motrenii cred că este mâna unui angajat al primăriei. În schimb, primarul Dorin Hanu spune că sunt pur şi simplu reacţii ale unor oameni rău intenţionaţi în urma declaraţiilor apărute în presă cum că nu susţine ideea eutanasierii câinilor comunitari.

Primarul municipiului Motru este acuzat de oameni că a început campania de exterminare a câinilor comunitari în ciuda afirmaţiilor sale din ultima perioadă. Unul din localnici a trimis mai multe fotografii pe adresa de e-mail a redacţiei noastre care înfăţişau mai mulţi câini morţi. „Sunt vreo patru sau cinci câini morţi. Eu i-am văzut luni zdraveni pe toţi şi acum sunt morţi, cum e posibil. Nu e prima dată când mor aşa brusc. Am apucat să le fac câteva poze înainte să îi ridice cei de la primărie”, a declarat Doru, unul dintre motrenii care a sesizat fapta.

Hanu: „Poate dormeau”

Primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, spune că sunt invenţii ale unor oameni rău intenţionaţi şi că poate fi vorba de nişte poze mai vechi. „Eu nu am fost informat cu privire la aşa ceva. Sigur este vorba de o replică la declaraţiile mele din ultima perioadă legate de subiect. Nu este adevărat nimic, sigur sunt fotografii mai vechi sau poate dormeau”, a declarat primarul Dorin Hanu.

ACUZAŢII

Motrenii cred că un angajat al primăriei vine noapte şi otrăveşte câinii comunitari. „Cineva pune otravă, am văzut de mai multe ori o maşină necunoscută care venea în zona în care au apărut morţi. Este vorba de cineva care este autorizat să poarte astfel de substanţe iar la noi o singură persoană este autorizată, nu îl cunosc eu dar aşa am auzit”, a declarat Doru.

Galerie foto


Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: