Blocuri pentru tineri construite într-o comună din Gorj

Autoritățile locale din comuna Bustuchin vor să construiască, cu finanțare prin PNRR, patru blocuri pentru tineri în zona industrială a localității. Când s-a făcut proiectul s-a luat în calcul numărul mare de cereri depuse la primărie de tinerii din Bustuchin care nu au o locuință a lor.

Comuna Bustuchin a primit finanțare și pentru un bloc de tip ANL. ”Noi am primit finanțare pentru un bloc ANL cu 20 de apartamente pentru tinerii din localitate, însă constructorul a intrat în insolvență. Acum trebuie să se reia licitația pentru a continua investiția”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Pentru că la primărie s-au înregistrat peste 100 de solicitări din partea tinerilor, iar locuințele din blocul ANL sunt insuficiente, autoritățile din Bustuchin au solicitat și prin PNRR bani pentru construirea altor patru blocuri. ”Vrem să construim alte patru blocuri  cu câte șase apartamente în zona industrială a localității. Sunt acele blocuri tip finanțate prin PNRR. Sunt blocuri standard”, a mai spus Ion Ciocea.

Vizualizări: 1,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: