Nicio ofertă pentru Baza de Tratament de la Săcelu

Nu a fost depusă nicio ofertă privind intenția de a participa la o licitație pentru vânzarea patrimoniului Bazei de Tratament de la Săcelu, deținută de CE Oltenia, anunță primarul Gheorghe Dumitrelea. 

”Până în ultima zi când s-au putut depune ofertele privind simularea vânzării bazei de tratament, nu s-a înregistrat niciun fel de ofertă privind vânzarea acestor bunuri, ofertă de participare la licitație. Am înțeles că în următoarea perioadă se lucrează la procedură și la documentația pentru a fi scoasă la vânzare din nou aceste bunuri ce aparțin Complexul Energetic Oltenia. Totodată pot să spun că și eu fac demersuri, având diferite discuții cu liderii Partidului Național Liberal, chiar cu reprezentanții Guvernului care au venit și la noi în județ, pentru a prelua și acest bun ce aparține domeniului public, adică capitalului statului român, să-l preluăm, să rămână tot în capitalul statului și predat administrației locale.

nicidecum înstrăinat și vândut la persoane fizice sau juridice care nu ar avea intenția de a investi sume în modernizarea acestei baze de tratament”, a declarat primarul din Săcelu, Gheorghe Dumitrelea la Radio Infinit.

Săcelu deține clădiri și terenuri de zeci de mii de metru pătrați. Mai exact, sunt scose la vânzare următoarele imobile, dotări și terenuri: teren aferent imobilului „Bază de tratament”, în suprafață de 3.253,92 mp; teren aferent activului „Plajă împreună cu bazinele de apă minerală”, în suprafață de 10.147,00 mp; teren aferent activului „Centrală termică, spălătorie și parcare”, în suprafață de 1.772,90 mp și aferent fostului activ „Vila 3 și Vila 6”, în suprafață de 416,78 mp; teren aferent imobilului „Bloc de garsoniere”, în suprafață de 1.552,21 mp și teren aferent imobilului „Cantină Restaurant”, în suprafață de 561,00 mp.


Primarul spune că sunt persoane care sunt interesate să vândă ”la bucată” baza. El mai spune că a primit asigurări din partea conducerii CE Oltenia că nu se va întâmpla așa ceva.

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: