Blocurile izolate de către primărie, o bătaie de joc

Locatarii din cartierul Griviţa sunt foc şi pară pe firma de construcţii plătită de către primărie să le izoleze termic locuinţele. Ei au plătit milioane bune de lei pentru lucrări făcute de mântuială. Reprezentanţii primăriei le promit că vor rezolva problema, până atunci oamenii stau cu mucegaiul în casă.

Oamenii au plătit circa 10 milioane de lei vechi pentru izolarea termică a locuinţei. Aspectul blocului e drept s-a schimbat după finalizarea lucrărilor, însă acest lucru nu a durat prea mult. Acum arată mai dărăpănat ca niciodată. Mulţi locatari sunt revoltaţi. Duţu Triff se numără printre ei. Omul susţine că nu mai poate sta în locuinţă de când s-a făcut izolaţia. „Stau la etajul 4, am numai mucegai în apartament şi mi-a intrat ploaia din cauza lucrărilor proaste. Nu e posibil aşa ceva, au pus tabla la balcon în aşa fel încât acum ne plouă în casă . Vopseaua de pe pereţii a picat, este o bătaie de joc ce au făcut ei, iar primăria îşi bate şi mai mult joc de noi, nu face nimic doar ne promite“, a povestit Duţu Triff.

Acelaşi punct de vedere îl au majoritatea locatarilor acestor blocuri. Oamenii au convocat o adunare generală la care a participat şi un reprezentant al Primăriei Târgu Jiu. Şedinţa a fost amânată din cauză că nu au fost prezenţi la întrunire jumătate plus unul dintre locatari. Cei prezenţi au primit totuşi promisiunea că lucrările vor fi refăcute. „Lucrările vor fi reluate în momentul în care condiţiile meteo vor permite acest lucru, oamenii nu vor mai plăti nimic în plus“, a precizat Toma Şărămăt, reprezentant al Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: