Locuitorii din Turburea au acces la informaţii

Bucurie mare printre localnicii din Turburea care au de ieri acces la Internet în biblioteca din comună. Totul a fost posibil prin implementarea proiectului Biblionet de care beneficiază mai multe localităţi din judeţ. Primarul comunei a primit şi o diplomă de onoare pentru realizarea acestui program, iar şcolarii din Turburea au prezentat un program artistic.

„Este un lucru bun pentru comuna noastră. Ce-i drept spaţiul este puţin cam mic, dar pe viitor o să mutăm biblioteca într-o locaţie mai mare“, a declarat primarul Ion Bârcă.

Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Judeţene din Târgu-Jiu, le-a explicat celor prezenţi mai multe lucruri despre proiect şi i-a înmânat primarului Ion Bărcă o diplomă de onoare.

Cei care se bucură cel mai mult sunt copiii din Turburea. „Ne bucurăm că avem aici la bibliotecă calculatoare şi internet. Venim cu drag aici. Intrăm pe net căutăm ce ne trebuie pentru la şcoală, facem referate, intrăm pe diferite site-uri sau pe messenger”.

]Bibliotecara din Turburea este mulţumită de noua investiţie în bibliotecă. Şi cum inaugurarea a fost motiv de sărbătoare pentru elevii din Turburea, ei au pregătit momente artistice.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: