Boc a condus în fundul gol mai bine decât alţii în costum!

Ca ziarist bătrân ce sunt am crezut până luni că am văzut şi auzit de toate. De la  politicieni la curvele de pe centură, de la bogaţii momentului la sărmanii veşnici şi de la oameni înţelepţi la cei săraci cu duhul, am avut partea de-a lungul carierei de tot felul de „revelaţii” care m-au ajutat să-mi formez un soi de resemnare din lăuntrul căreia credeam că nu mă mai poate uimi nimic.

M-am înşelat! Luni seara, un post de televiziune cunoscut a fi în proprietatea lui Dan Voiculescu, vicepreşedintele Senatului României, m-a făcut, pentru a nu ştiu cât oară, să-mi fie ruşine că fac parte din tagma ziariştilor despre care uneori şi  pe bună dreptate se spune că sunt schingiuitorii limbii române, campionii superficialităţii, ai inculturii, imposturii şi imoralităţii, oameni fără morală şi fără Dumnezeu. Prezentarea de către Antene, în emisiunea tabloid moderată de Capatos,  a unor imagini  cu  fostului premier Emil Boc, în  costumul lui Adam, în timp ce se afla într-o sală de sport, înainte sau după  duş, m-au lăsat perplex. Timp de multe minute, cine a vrut, s-a putut delecta cu poponeaţa fostului premier răsfăţată pe tot ecranul televizorului, în timp ce candidatul la cea mai înaltă funcţie în stat, Crin Antonescu, făcea comentarii pertinente despre serviciile secrete sau despre partidul celui care poza fără voia lui în nud.

Las la o parte faptul că realizatorii acelei emisiuni idioate nu cunosc semnificaţia cuvintelor decenţă şi  moralitate, că n-au nici o treabă cu meseria de ziarist şi mă opresc la intervenţia în emisiune a lui Crin Antonescu. Să fi ajuns atât de jos politica şi politicienii români încât să se bată pe audienţă cu Cruduţa şi cu Drăguşanca?! Să fie atât de plictisit Antonescu de greva parlamentară încât vrea să spargă monotonia admirând şi comentând bucile lui Boc?! Să fi rămas fără subiecte opoziţia încât s-a apucat să-l zgârme în c...r pe Emil Boc?! Să fie ăsta viitorul preşedinte al României, cel care în timp ce ţara se află sub nămeţi vizionează bucile adversarilor politici?! Doamne, în ce lume trăim?!

Să nu ştie Antonescu că orice om atunci când intră sub dus îşi dă hainele jos?! S-au terminat subiectele din ţara asta încât liderul liberalilor comentează până şi bucile lui Boc? Ştie Voiculescu pe cineva care intră în cadă cu cravata la gât? Ce mobil o fi avut editorul emisiunii care a dat verde pentru difuzarea acestor imagini? Cui folosesc aceste imagini? Ce ne-au transmis aceste imagini? Ce avea c...l  lui Boc etalat pe ecran şi nu au alte asemenea părţi ale altor corpuri mai puţin celebre?

Dincolo de orice fel de scandal, acum cred că Emil Boc, chiar şi în curul gol a condus ţara mai bine decât Antonescu cu cravata la gât. S-a ajuns prea departe şi este timpul ca măcar asociaţiile profesioniste, dacă mai sunt asemenea asociaţii, să ceară sancţionarea unor astfel de derapaje care nu se folosesc decât în filmele XXX. Dacă lucrurile merg aşa mă aştept să văd în curând la o altă televiziune partea din faţă a lui Dan Voiculescu, filmată în timp ce făcea pişu la wc-ul său personal! Asta aşa, ca să crească ratingul!

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: