Bocşe a demisionat din postul de consilier local la Crasna

Vicepreşedintele PRM Gorj, Iulian Bocşe a demisionat ieri din postul de consilier local în comuna Crasna pentru a-i permite următorului candidat de pe lista partidului să devină şi el consilier local pentru cel puţin un an. Acesta afirmă că i-a cerut şi celuilalt consilier al partidului să procedeze la fel ca el, PRM având doi consilieri în localitatea amintită Bocşe spune că a luat decizia respectivă pentru că aşa s-au înţeles membrii PRM din comună în urmă cu un an când au fost întocmite listele electorale. Astfel, înţelegerea respectivă prevede ca un consilier al partidului să stea în funcţie cel mult un an, după care să demisioneze, pentru ca în locul său să vină următorul de pe listă.
 "Nu m-am dus acolo ca să iau 3 milioane de lei vechi şi să ridic mâna când mi-o cer alţii. Noi am convenit atunci când am făcut listele ca, până la final de mandat, să ne dăm demisia pe rând şi să permitem şi următorilor de pe listă să fie consilieri. A trecut un an de zile de la alegeri, acum am decis să îmi dau demisia şi să îi las pe ceilalţi colegi ai mei să ajungă şi ei consilieri pentru următorul an", spune Bocşe.
 Iulian Bocşe este unul din cei trei vicepreşedinţi ai PRM Gorj despre care preşedintele filialei, Ion Fugaru, declara în luna iulie că nu mai ştie nimic despre ei, organizaţia având patru vicepreşedinţi. Bocşe afirmă că nu a părăsit şi partidul odată cu demisia din postul de consilier local, el menţionând că nu a mai trecut pe la organizaţie de mai mult timp întrucât s-a mutat cu serviciul la Bucureşti şi nu mai ajunge atât de des prin Gorj.
 


Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: