Boeriu o va instala pe Prejbeanu în funcţia de manager

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Marius Boeriu, a anunţat că va respecta hotărârea judecătorească de repunere pe funcţie a fostei directoare a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Jana Prejbeanu. Aceasta urmează să primească decizia de numire săptămâna viitoare, când va reveni din concediu. Cert este că din 13 noiembrie, Serviciul de Ambulanţă va avea un alt manager.

Jana Prejbeanu va reveni în funcţia de director a Serviciului Judeţean de Ambulanţă până la expirarea mandatului, a precizat directorul DSP, Marius Boeriu. „Avem obligaţia să respectăm hotărârea judecătorească. Doamna Prejbeanu a depus deja o notificare la care a anexat hotărârea ca în momentul în care revine din concediu să fie repusă pe funcţie. Reamintesc faptul că nu eu am schimbat-o din funcţie, ci un ordin al ministrului care a fost făcut în urma unui control la unitate. Eu am fost un simplu executant”, a declarat Marius Boeriu, directorul DSP Gorj. Acesta a mai precizat faptul că personal se va ocupa de instalarea Janei Prejbeanu la unitate, cel mai târziu marţi. „Sigur că o să fie reinstalată direct de noi, aşa cum trebuie”, a adăugat Boeriu.

Dat fiind faptul că mandatul de conducere al fostei directoare expiră la 13 noiembrie, Direcţia de Sănătate Publică va trebui să găsească o nouă persoană pe care să o numească în fruntea serviciului. Boeriu preferă să păstreze tăcerea. „Doamnei Prejbeanu îi încetează mandatul pe data de 13 noiembrie, iar noi o să încheiem un contract cu altă persoană. M-am gândit la cineva dar mai bine să aşteptăm”, a adăugat Marius Boeriu.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: