Bogoi a renunţat la doi jucători. Victorie în amical!

Pandurii Târgu Jiu a învins miercuri la Rovinari echipa Jiul din localitate cu 4-1. Brânzan a marcat de două ori pentru Pandurii, celelalte goluri fiind din lovituri de la 11 metri transformate de Tudoran şi de un sârb aflat în probe. La meciul care a început la ora 17.00 au asistat circa 150 de iubitori de fotbal.

Meciul amical cu Flacăra Horezu, care era programat pentru miercuri, a fost amânat şi urmează să se joace sâmbătă, 21 iulie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul echipei din Horezu. Pandurii a mai disputat un meci amical în perioada cantonamentului de pregătire centralizată din această vară, scor 0-0 cu CS Mioveni.
Stagiul de pregătire centralizată s-a încheiat în week-end, de luni echipa continuând pregătirea cu câte două antrenamente pe zi şi câte două meciuri de verificare săptămânal. După stagiul de pregătire, antrenorul Adrian Bogoi a mai renunţat la doi dintre jucătorii pe care i-a avut în probe, Unguru şi Şchiopu, între timp lotul completându-se cu alţi trei jucători aflaţi în probe. (A.A.)

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: