Bogoi: Am avut un penalty clar cu Petrolul

Pandurii a fost foarte aproape de o remiză în meciul cu cu Petrolul, ba chiar de o victorie dacă la una din ultimele faze echipa gorjeană ar fi marcat. Antrenorul Adrian Bogoi s-a declarat nemulţumit de rezultat, considerând că Pandurii a avut un penalty pe care arbitrul nu l-a acordat.

Pandurii a pierdut la limită, scor 0-1, meciul disputat pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti. Din păcate gorjenii şi-au dat autogol şi au ajutat adversarul să câştige nemeritat un joc la care Petrolul nu ar fi meritat să ia toate cele trei puncte.

Autogolul lui Bogdan Vişan din minutul 48 a stabilit rezultatul final, dar cei de la Pandurii au solicitat 11 metri la faza din minutul 89, acuzând faptul că Ştefan Bărboianu a comis henţ în propria suprafaţă de pedeapsă, la o respingere a mingii.

Bogoi s-a declarat după meci mulţumit în mare parte de prestaţia tinerei sale echipe  şi a considerat că rezultatul a fost influenţat de arbitraj. ”Am întâlnit un adversar bun, cu obiective măreţe. Am încercat şi am şi reuşit, în mare parte a meciului, să închidem culoarele, să acoperim spaţiile din apărare. Din păcate, a venit acel autogol pe care echipa l-a reuşit. Am avut şi posibilitatea să egalăm, mai ales în ultimele minute, când, după părerea mea, am avut un penalty clar”, a spus Bogoi după meci, apreciind faptul că echipa sa de tineri încearcă  să facă faţă unor adversari de valoare: „Noi încercăm meci de meci să facem faţă adversarului şi să fim în apropierea echipelor adverse. La unele meciuri reuşim, chiar dacă sunt adversari bine cotaţi. Păcat că nu am reuşit să luăm măcar un punct. Consider că am fi meritat, dacă ne gândim numai la acea fază cu acel penalty, dar dacă nu l-a dat arbitrul aşa s-a scris şi istoria acestui meci”, a declarat Adrian Bogoi.

După 10 etape scurse din tur, Pandurii se află tot pe  locul 19, penultimul, cu doar 5 puncte şi o singură  victorie. Etapa viitoare, gorjenii vor juca  la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, după care, în intermediara din 26 octombrie, primesc vizita Ripensiei Timişoara.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: