Juniorii de la Pandurii pierd încă un meci la masa verde

Centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii Târgu Jiu se confruntă cu probleme  din ce în ce mai mari. La meciurile programate duminică la Târgu Jiu, cu juniorii de la CSS Severin, cele două grupe de juniori republicani de la Pandurii nu au putut juca pentru că la teren nu a ajuns nici o ambulanţă.

 Părinţii juniorilor care evoluează la grupele de republicani A şi B ale clubului Pandurii acuză conducerea din nou indiferenţă faţă de juniorii care nu beneficiază de ambulanţă la meciurile de pe teren propriu, nici de barem de arbitraj şi nici de mijloc de transport pentru meciurile din deplasare. „Clubul Pandurii Târgu Jiu este indiferent la problemele juniorilor care se zbat în mocirlă datorită conducerii clubului care nu le oferă nici măcar minimul necesar exisţentei acestor viitori fotbalişti”, au scris părinţii pe pagina de facebook a juniorilor precizând că săptămâna trecută deplasarea de la Râmnicu Vâlcea a fost făcută cu ajutorul părinţilor, neexistând mijloc de transport  pus la dispoziţie de club.

Duminică, din nou grupele de juniori au avut probleme pentru că nu s-a plătit ambulanţa pentru a veni la meciurile programate pe terenul sintetic  cu CSS Severin. Cele două meciuri nu s-au mai disputat, arbitrii constatând că nu există ambulanţe la teren şi fluierând finalul meciurilor, după ce echipele au ieşit la centrul terenului. Probabil că şi aceste meciuri vor fi pierdute la masa verde  cum s-a întâmplat şi în luna august când a existat o situaţie similară, doar că ambulanţa exista la stadion, dar nu a putut fi mutată lângă teren.

După acel incident, directorul sportiv de la Pandurii, Camilian Floroiu, a spus că va solicita Primăriei şi Consiliului Local să asigure măcar partea de asistenţă medicală la meciurile juniorilor.  „Vă solicităm să asiguraţi asistenţa medicală şi ambulanţa, care reprezintă o sumă infimă, de 500 de lei. Sunt două meciuri pe lună şi am rezolva astfel o situaţie delicată de la centrul de copii şi juniori, şi am găsi o modalitate de a nu mai ajunge în astfel de situaţii”, a spus după incidentul din vară directorul Floroiu în şedinţa de consiliu local, dar fără nici un rezultat. Şi primarul Marcel Romanescu a luat poziţie atunci promiţând că va aloca bani pentru grupele de juniori: „O să încerc să fac în aşa fel, încât, dacă se poate, juridic, să alocăm bani, de la Primăria Municipiului şi de la Consiliul Local, către activitatea de la juniori. Vorbim despre sportivi care provin din Târgu Jiu şi din judeţul Gorj”.

Juniorii de la grupele de republicani ale clubului Pandurii au pierdut atunci la masa verde meciurile respective, aşa cum probabil că le vor  pierde şi pe cele care nu s-au mai disputat duminică.

Vizualizări: 1,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: