Impresia artistică nu punctează în clasament pentru Gilortul

Gilortul Târgu Cărbunești nu își găsește cadența şi nu a găsit drumul spre victorie nici în etapa a 7-a din acest sezon în care a  promovat în Liga 3. Gorjenii au fost învinşi acasă de Crișul Chișineu Criș, scor  3-0, după ce la pauză  oaspeţii au condus cu 1-0. Toate cele trei goluri au fost marcate de acelaşi jucător al celor de la Crişul, Modan.

Nici a şaptea etapă  nu a fost cu noroc pentru Gilorul Cărbuneşti care a  pierdut la scor de neprezentare, în faţa propriilor suporteri, meciul cu Crişul Chişineu Criş. Un sigur jucător al oaspeţilor a marcat toate cele trei goluri, Modan trecându-şi în cont un hattrick la acest meci.

Singura  formaţie gorjeană de Liga 3 nu îşi găseşte cadenţa în peisajul eşalonului trei şi contabilizează astfel o nouă înfrângere, a șasea din șapte partide disputate din tur, având în cont doar un punct dintr-un rezultat de egalitate.

Gilortul a făcut față arădenilor de la Crişul aproape o repriză, în care s-a jucat cu garda jos, fără menajamente, în viteză, ocaziile succedându-se cu repeziciune la ambele porți. Oaspeții au avut însă trei şuturi în bară, scorul arătat de tabelă putând fi mult mai mare dacă nu erau atât de ghinionişti.

Modan a fost cel care a spart ghinionul arădenilor  înscriind din a doua încercare, după ce Jianu reușise în prima fază să respingă în față. Același Modan a ieşit la rampă și după pauză şi a închis jocul în doar zece minute, înscriind de două ori cu capul, avându-i ca servanți pe Piț, din lovitură liberă, și Cocian, din corner de pe partea dreaptă.

„Băieții noștri au avut o primă repriză destul de bună, dar golul din finalul acesteia și lipsa de marcaj din debutul părții secunde au făcut diferența.

Replica bună, dominarea teritorială, ocaziile importante și șuturile de la distanță, din păcate, nu se contabilizează pe tabela de marcaj”, s-au plâns cei de la Gilortul, care  au rămas cu satisfacţia încă unui joc frumos pe care însă l-au pierdut. Cei de la Cărbuneşti trebuie să ia măsuri cu lotul lui Mario Găman pentru a-l aduce la nivelul Ligii 3 şi a începe să adune puncte pentru că impresia artistică nu punctează deloc în clasament.

Gilortul Târgu Cărbunești – Crișul Chișineu Criș 0-3 (0-1)

Stadion: „Cristinel Răducan”. Spectatori: 200

A marcat Modan (45’, 53’, 55’)

Gilortul: Jianu – Buzurin (59’ Gîlceavă), Dolcescu, Ion, M. Paștiu – Cîrstoiu, Avrămescu (cpt.) – Passi (46’ Ancuța), Codin, Bubuioc (71’ Pociovălișteanu) – Meliță. Rezerve neutilizate: A. Paștiu, Cocioabă.

Antrenor: Mario Găman.

Crișul: Pășcălău – Clej (46’ Onuțan), Sabău, Calvin, Piț – Ember, Pavel (cpt., 78’ Blănaru), Cocian – Mateucă, Modan (67’ Codrea), Roșu (84’ Suslak). Rezerve neutilizate: Zamfir, Lung, Ciornei. Antrenor: Adrian Abrudean.

Au arbitrat: Rareș Moca (Cluj-Napoca) – la centru, Daniel Nagy (Mediaş) și Alina Voaideș (Sibiu) – asistenți. Observatori: Florin Buzărnescu (Craiova) și Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).

Rezultatele etapei a 7-a, Seria 4

Şoimii Lipova - Fortuna Becicherecu Mic      2-2

ACSO Filiaşi - LPS Cetate Deva 1-0

CSC Ghiroda Giarmata Vii - ACS Poli Timişoara   5-0

Viitorul Dăeşti - CSC Dumbrăviţa          3-3

Naţional Sebiş - Progresul Pecica        1-2

Gilortul Târgu Cărbuneşti - Crişul Chişineu Criş     0-3

U Craiova 1948 SA - Gloria Lunca Teuz Cermei   1-1

Flacăra Horezu - CS Hunedoara          3-0

Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: