Stoican, chinuit de Pandurii şi de propria echipă

Antrenorul Petrolului, Flavius Stoican, a avut mari emoții la meciul contra fostei echipe Pandurii Târgu Jiu. Chinuit de propria echipă, care nu a reușit să ia decât două puncte pe terenul din Ploiești, și nu a avut nici o realizare remarcabilă la Târgu Jiu, Stoican a fost șicanat și de Pandurii, care totuși i-au „făcut cadou” cele trei puncte prin autogolul lui Vişan.

Jocul celor de la Petrolul în meciul cu Pandurii a fost unul modest, aspect remarcat mai ales de propriii suporteri care le-au strigat jucătorilor din tribună „Jucaţi fotbal!”. Echipa antrenată de Flavius Stoican are ambiţii de promovare, dar se zbate la mijlocul clasamentului şi se chinuiește pe teren chiar şi când întâlneşte adversari aflaţi în subsolul ierarhiei, cum a fost meciul cu Pandurii. Chiar dacă a câştigat la limită, printr-un autogol, Petrolul nu a meritat victoria iar jocul a lăsat de dorit, Stoican remarcând că tinerii de la Pandurii au fost mai determinaţi în acest meci.

Stoican a fost suspendat pentru acest meci şi a urmărit jocul din tribunele terenului sintetic. „În primul rând, vreau să felicit echipa gazdă. În pofida problemelor financiare cu care se confruntă, jucătorii de la Pandurii au dat dovadă de determinare. S-au şi apărat foarte bine, noi am pus mai multă presiune şi am câştigat, dar îmi doresc mult mai mult de la jucătorii mei”, i-a lăudat fostul antrenor pe cei de la Pandurii, punctând că  echipa sa şi-a văzut interesul chiar dacă nu a excelat ca joc: „Nu trecem printr-un moment prea bun, dar aveam nevoie mai mult de victorie, decât de un joc spectaculos. E normal ca publicul să-şi dorească mai mult. Şi eu îmi doresc mai mult entuziasm. Ne creăm ocazii, dar trebuie să marcăm mai mult. Am jucători care pot să facă diferenţa, dar aştept mai multă responsabilitate de la ei. Nu trebuie însă să dezarmăm”.

După această victorie de la Târgu Jiu, Petrolul, o echipă cu buget care rivalizează cu al multor echipe din Liga 1, a urcat pe locul 9, cu 15 puncte, dar are un meci mai puţin disputat.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: