Primele semifinaliste din Cupa „Porcului” la minifotbal

Cupa „Porcului” la minifotbal a trecut şi de al doilea weekend în Complexul Dolce Vita din Parcul Central. Finalistele de anul trecut şi favoritele competiţiei din acest an, Dream Team şi Ştiinţa Celei, şi-au asigurat deja locul în semifinale. Celelalte două echipe calificate le vom afla după jocurile de sâmbătă.

Dream Team a câştigat grupa A, cu maxim de puncte, 12. Sâmbătă a trecut la pas de Farmacia Victoria, scor 9-3, iar duminică a învins la limită pe FCSC Juniors, scor 4-3.

Pentru locul secund şi calificarea în semifinale, se vor înfrunta sâmbătă echipele Farmacia Victoria şi Vulturii Fărcăşeşti.

Ştiinţa Celei şi-a respectat şi ea blazonul şi a câştigat deja grupa B, cu 10 puncte din 4 jocuri. Echipa lui Sorin Rusta a remizat sâmbătă cu Peppy Dolce Vita, meci pierdut ulterior la loviturile de departajare, dar a câştigat clar, duminică, dificilul meci cu ISU Gorj.

Lupta rămâne deschisă la locul 2 în grupă, acolo unde au şanse: ISU, Dolce Vita şi Provincialii.

În competiţia rezervată Firmelor, Instituţiilor şi Amatorilor se cunosc trei din cele patru semifinaliste. ISJ Gorj a câştigat grupa A, urmată de Star Team, în timp ce Mălăele Team a fost cea mai bună echipă din grupa B. Ultima semifinalistă o vom afla după partida de miercuri dintre Răzvy Team şi CS Dragon.

În Cupa Porcului a Primăriilor din Gorj s-au disputat deja şi semifinalele. Teleşti a învins Băleşti, iar Motru a trecut de Ţicleni, astfel că vom avea reeditarea finalei Cupei Primăriilor din Gorj, dintre Teleşti şi Motru, duminică.

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: