Foştii jucători de la Pandurii au scăpat de procesele cu clubul

Mai mulţi foşti jucători de la Pandurii au scăpat de procesele prin care clubul le cerea daune uriaşe pentru faptul că nu au jucat până la capăt meciul cu ASA Târgu Mureş, de acum doi ani. Pierderea acestui meci şi penalizarea primită au contribuit la retrogradarea echipei în Liga a 2-a şi, implicit, la pierderea unor sume importante din drepturile de televizare.

Printre jucătorii care au scăpat de stres sunt Gabriel Ioan Dodoi, Adelin Shiva Pîrcălabu, Gigi Denis Brânzan, Ionuţ Andrei David, Andrei Ovidiu Piţian şi Nicolae Daniel Pîrvulescu. În cazul tuturor, Tribunalul Gorj a considerat perimate cererile clubului, iar Pandurii nu a făcut recurs.

Sumele cerute de Pandurii nu erau mici deloc, fiecărui jucător care a fost atunci în echipă imputându-i-se o cotă-parte din bani pierduţi. De exemplu, suma cerută de la Ionuţ Andrei David era de 119.293,04 lei, în timp ce lui Nicolae Daniel Pîrvulescu i se pretindeau „59.646 lei reprezentând parte din drepturile de televiziune neacordate clubului, din culpa acestuia”.

De la Gigi Denis Brânzan, clubul avea pretenţia să primească tot 59.646 lei, în timp ce lui Andrei Ovidiu Piţian i se imputa suma de 674.680, 97 lei.

De la început s-a presupus că Pandurii nu urmăreşte să le ia banii foştilor jucători, ci doar să evite falimentul, arătând unor alţi judecători că are bani de recuperat prin procesele intentate.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: