Bogoi, mulţumit de joc, dar nu de rezultat

Gorjenii au pierdut la limită, scor 1-0, partida cu FC Hermannstadt. Singurul gol al meciului a fost înscris de Bogdan Rusu în minutul 50. Atacantul sibian a înscris din şase metri cu poarta goală după ce Stanca a reuşit să respingă greu un şut al lui Hergheligiu.

Pandurii a pierdut la limită duminică, pe terenul unei echipe care trage la promovare. Antrenorul Adrian Bogoi a fost mulţumit de jocul pandurilor, chiar dacă ar fi vrut un rezultat mai bun. „Meciul a fost unul disputat, ambele echipe şi-au dorit punctele. Din păcate pentru noi, meciul s-a terminat în favoarea gazdelor. În repriza a doua am pus mai multă presiune pe adversar şi chiar puteam să înscriem. Dar, rezultatul e cel care rămâne. Mai avem drum lung până la sfârşitul returului, şi noi, şi ei. Sperăm să jucăm mai bine de la meci la meci”, a spus Bogoi după meci.

Diferenţă de maturitate

Tabela de scor a rămas 0-0 până în min. 50, când Hergheligiu a pătruns cu mingea la picior pe centru, până în faţa careului, a tras din 20 de metri, dar Stanca a respins în lateral, iar Bogdan Rusu a trimis mingea în poarta goală.

Sibienii au revenit la trei puncte în spatele liderului Dunărea Călăraşi, 53 faţă de 56. În schimb, Pandurii a rămas cu 24 de puncte în clasament şi se află pe locul 15, primul deasupra locurilor retrogradabile, la egalitate cu trei echipe aflate sub ea, Baloteşti, Miroslava şi Foresta.

Bogoi a spus că este o diferenţă de maturitate între cele două echipe, deoarece Pandurii a avut în lot doar patru-cinci jucători peste 21 de ani, în timp ce sibienii au avut patru-cinci jucători sub 21 de ani.

Etapa viitoare, Pandurii va juca la Motru cu CS Baloteşti.

Hermannstadt: Căbuz – Al. Coman, R. Crişan, I. Stoica, Pamfile – Dîlbea, Danci – D. Tătar (’58, P. Petrescu), C. Neagu (’70, Şt. Blănaru), Hergheligiu (’87, Surugiu) – B. Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Pandurii: R. Stanca – Băjan, Celea, Turda, Al. Vasilescu – Tudoran (’56, D. Pîrvulescu), Brînzan, Cr. Munteanu (’74, Raiciu), Şut – B. Lemac (’80, Cenaj), C. Ionică.Antrenor: Adrian Bogoi.

Cartonaşe galbene: Dîlbea ’17, Danci ’31 / Tudoran ’36, Cenaj ’90+2.

Rezultatele etapei:

CS Baloteşti - UTA Arad 2-2

Academia Clinceni - Ştiinţa Miroslava 0-0

Metaloglobus Bucureşti - Foresta Suceava 2-1

FC Argeş - Ripensia Timişoara 2-1

Dacia Unirea Brăila - ASA Târgu Mureş 3-0

CS Afumaţi - Olimpia Satu Mare 3-0

Dunărea Călăraşi - Sportul Snagov 2-0

FC Hermannstadt - Pandurii Lignitul 1-0

CS Mioveni - ASU Poli Timişoara (luni)

Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: