Pandurii, cu gândul la un egal în meciul cu Hermannstadt

După ce în toamna anului trecut au fost învinşi pe terenul de la Motru cu 3-1, Pandurii fac deplasarea la acest sfârşit de săptămână la Sibiu cu gândul la un punct pe care vor să îl scoată în faţa celor de la Hermannstadt. Gazdele au avut o evoluţie foarte bună pe tot parcursul campionatului şi se gândesc la o victorie împotriva gorjenilor, dar şi elevii lui Adrian Bogoi spun că vor să continue serie rezultatelor bune din acest an.

După două victorii consecutive, un egal ar fi bun pentru Pandurii, mai ales că sibienii sunt în fruntea clasamentului şi luptă direct pentru promovarea în Liga I, acolo unde gorjenii au jucat până mai anul trecut. Cu gândul la o partidă frumoasă, veteranul Răzvan Stanca vorbeşte despre dăruirea cu care vor juca gorjenii în meciul de duminică, un meci care va putea fi urmărit şi la tv, aceasta fiind una dintre puţinele partide televizate de care au parte Pandurii în Liga a II-a. „E un meci destul de uşor. Nu are de ce să ne fie frică. Sunt şi ei oameni cu două picioare, nu au 3. Nouă ne-au lipsit victoriile pe teren propriu şi ne dorim să continuăm în această direcţie. Mă gândesc că putem scoate minim un punct, mai jos de atât nu vreau să gândesc. S-a schimbat ceva în bine şi la echipa noastră în acest retur şi ne dorim să continuăm în aceeaşi linie”, a menţionat Răzvan Stanca.

Antrenorul Adrian Bogoi a declarat şi el că echipa pleacă optimistă spre Sibiu, cu gândul la un rezultat cât mai bun. „Mergem încrezători, cu un moral bun şi sperăm să facem un joc şi un rezultat bun. Hermannstadt e una dintre cele mai bune echipe, care are toate şansele să fie în prima divizie. Avem accidentări în lot, dar vom continua activitatea cu cei care sunt disponibili”, a menţionat Bogoi.

Cel mai bun marcator al gorjenilor, Bogdan Dănăricu, este accidentat şi nu va ajunge prea curând pe teren. La fel stau lucrurile şi cu alţi patru jucători din lotul de bază, Milencu, Maxin, Şendroiu şi Raiciu, directorul sportiv Emil Dică declarând joi că doreşte să mai aducă vreo doi jucători pentru a reîntregi lotul. Şi acesta vorbeşte despre „punctele” pe care şi le doreşte câştigate de Pandurii în meciul de duminică, Dică spunând că victoria avută de sibieni în Cupa României împotriva FCSB netrebuind luată ca un etalon.

Sibienii sunt pe locul 2 în clasamentul Ligii a II-a, la o diferenţă de 3 puncte faţă de prima clasată, Dunărea Călăraşi, o victorie împotriva gorjenilor fiind cu atât mai dorită de una dintre principalele pretendente în promovarea în Liga I. Meciul de duminică are loc la scurt timp după ce Hermannstadt şi-a aflat adversara din semifinala Cupei României, nimeni alta decât Gaz Metan Mediaş, ceea ce îi sporeşte şansele de a ajunge în finala acestei competiţii, acolo unde evolua şi Pandurii cu câţiva ani în urmă.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: