Bogoi: Nu am avut atitudinea corespunzătoare ca să cucerim puncte

Pandurii părea să îşi revină după seceta de rezulatate din acest an, dar eşecul de la Timişoara a infirmat forma echipei  gorjene care a fost doar de conjunctură. Cu toate că s-au făcut eforturi pentru a se mai plăti un salariu jucătorilor, se pare că nu neapărat banii sunt motivul eşecului din meciul cu Ripensia.

Antrenorul pandurilor,  Adrian Bogoi, a fost extrem de supărat după ce Pandurii a pierdut cu 2-1 meciul cu Ripensia. Tehnicianul a spus după meci că echipa sa e vinovată pentru eşec din cauza lipsei de atitudine.

”Doar am părut, dar nu am avut atitudine corespunzătoare ca să cucerim puncte la acest meci. Am luat şi goluri pe două greşeli mari ale defensivei noastre. Foarte - foarte puţin am dat astăzi ca să câştigăm punctele puse în joc. În finalul de meci, ne-am apropiat. Din păcate, am făcut greşelile pe care le-am făcut în apărare. Echipa adversă s-a desprins la 2-0, pentru că în marea majoritate a timpului meciul a fost echilibrat, şi ne-a fost greu să revenim în joc. Este un meci pierdut în primul rând datorită nouă, datorită atitudini pe care am avut-o. La un joc în deplasare, altfel trebuia să ne concentrăm şi să avem mai multă atitudine şi efort”, a precizat Bogoi care constată că echipa sa se apropie de retrogradare.

Cu 32 de puncte, Pandurii se află la trei de  SSC Farul, ultima echipă care se află pe locurile retrogradabile. Etapa viitoare, Pandurii va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu ACS Poli, penultima clasată.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: