Garcea a alergat la Mondialele de cros din Danemarca

Sportivul clubului CS Pandurii Târgu Jiu, Adrian Garcea, a reprezentat România în acest week-end la Campionatele Mondiale de cros din Danemarca. Sportivul antrenat de Ion Bură nu a avut nici o şansă în faţa atleţilor africani care domină toate competiţiile.

În acest week-end au avut loc Mondiale de cros, la Aarhus, în Danemarca, unde România a fost prezentă și de această dată, prin doi atleți. Unul dintre aceştia a fost gorjeanul Adrian Garcea de la CS Pandurii Tg. Jiu, elev al antrenorului  antrenor Ion Bură, acesta concurând în cursa seniorilor și Georgiana Cosmina Spiridon  de la LPS Iași care a concurat în întrecerea rezervată junioarelor U20.

Şi în acest an competiţia s-a dovedit a fi o afacere între alergătorii africani, care au dominat autoritar întrecerea, atât la seniori, cât și la juniori, la masculin și feminin. România a fost reprezentată de doi atleți: Adrian Garcea (CS Pandurii Tg. Jiu – antrenor Ion Bură) la seniori și Georgiana Cosmina Spiridon (LPS Iași – antrenor Viorel Popovici), în întrecerea rezervată junioarelor (U20).  În cursa junioarelor, podiumul a fost „ocupat” de Beatrice Chebet (Kenya), Alemitu Tariku (Etiopia) și Tsigie Gebreselama (Etiopia), Cosmina Spiridon trecând linia de sosire a 86-a. Adrian Garcea a ocupat locul 118, primii trei clasați fiind Joshua Cheptegei (Uganda), Jacob Kiplimo (Uganda), Geoffrey Kamworor (Kenya).

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: