Pandurii vor a doua victorie a anului la Timişoara

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat vineri la Timişoara pentru meciul cu Ripensia, programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00. Gorjenii sunt decişi să continue seria de victorii începută etapa trecută sau măcar să se întoarcă cu un punct de la Timişoara.

În tur, Pandurii s-a impus în faţa celor de la Ripensia Timişoara cu scorul de 5-2. Acum Pandurii vor să repete istoria şi să obţină din nou  o victorie în faţa celor de la Timişoara.

Antrenorul Adrian Bogoi nu mai are atât de multe probleme de lot în această perioadă, dar nu se poate baza în continuare pe Ciobanu şi Dodoi, absenţi de mai mult timp, nici pe Lică şi Cristea, ultimul suferind o fractură de braţ şi purtând o atelă gipsată. Nu fac parte din lot nici fraţii Cotolan, portarul Mihai Cotolan fiind suspendat şi în această etapă.

Antrenorul pandurilor  recunoaşte că adversarii sunt superiori în ceea ce priveşte bugetul  alocat echipei şi anunţă că meciul va fi unul interesant: „Ripensia Timişoara este o echipă foarte bine organizată, cu un buget foarte mare. Au făcut şi transferuri interesante. Ei au stat întotdeauna bine şi meciul va fi unul interesant. Ambele echipe vin după victorii, dar ambele au nevoie în continuare de puncte. Sperăm să obţinem noi acest succes. În tur a fost un meci spectaculos pe care l-am câştigat. Sperăm ca, în timp, să se rezolve şi problemele cu portarii, avem trei jucători foarte tineri pe acest post care trebuie antrenaţi, am spus asta de mai mult timp. Antrenorul Eugen Căţelu o să lucreze cu ei în fiecare zi şi sperăm să ajungă la un nivel foarte bun, pentru că sunt portari talentaţi, dar pentru a ajunge la un nivel mai ridicat trebuie să mai acumuleze”.

Înaintea meciului cu Ripensia, clubul a achitat jucătorilor  un salariu restant, dar problemele financiare nu sunt încă rezolvate în totalitate, iar antrenorul Bogoi a apelat la conducere să facă eforturi mai mari pentru a susţine echipa: „Noi încercăm să facem treaba noastră din punct de vedere sportiv. Cu toate acestea, trebuie să fim susţinuţi, nu ca până acum. Am tras un semnal de alarmă pentru că dorim ca oficialii noştri să facă eforturi mult mai mari decât până acum, pentru că lucrurile nu se pot face la întâmplare sau din nimic.”

Pandurii ocupă locul nouă în clasament înaintea acestei partide din etapa a 27-a, iar Ripensia pe locul 11, dar ambele formaţii au 32 de puncte acumulate.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: