Lanterna roşie din Liga a 4-a se deplasează la Cărbuneşti

Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia era singura echipă din campionatul judeţean fără victorie până în etapa a 18-a. Etapa trecută însă, lanterna roşie a reuşit să obţină prima victorie, dar şi primele puncte din acest sezon, iar în acest week-end va juca pe terenul unei candidate la titlul judeţean, Gilortul Cărbuneşti.

În campionatul judeţean Gorj, lupta se anunţă interesantă la fiecare meci, indiferent de adversar. Nu numai derbiurile s-au dovedit atractive, ci şi meciurile dintre echipele aflate la subsolul clasamentului.

Nici cei care joacă cu ultima clasată nu mai pot fi siguri de victorie. Au simţit asta pe propria piele cei de la Parângul Bumbeşti Jiu, care au fost învinşi etapa trecută cu 2-1 de lanterna roşie, Ştiinţa Flacăra, echipă care nu avea nici un punct în acest sezon. Din acest punct de vedere, Gilortul Cărbuneşti nu poate afirma că va avea un meci uşor cu echipa din Roşia de Amaradia, cu toate că spun că sunt favoriţi. „Suntem favoriți cu ultima clasată, dar meciul se joacă pe teren!”, au spus cei de la Cărbuneşti pe pagina oficială de facebook, afirmând că trebuie să fie precauţi totuşi: „Un meci în care mulți ne dau mari favoriți, însă va trebui să tratăm cu maximă seriozitate adversarul, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. De acum, toate echipele din serie au înțeles care ne este obiectivul și vor juca cu ambiție împotriva noastră”.

Gilortul este favorită totuşi pe hârtie, dacă luăm în calcul debutul de retur în care a reuşit maximum de puncte posibile  din meciurile cu Știința Turceni, Petrolul Bustuchin și Petrolul Țicleni. „Rezultatele obținute nu sunt întâmplătoare, ci se datorează valorii individuale a jucătorilor, seriozității în pregătire, intensității și complexității antrenamentelor, echipa noastră dominând adversarii tactic, tehnic şi fizic”, mai comunică cei de la Cărbuneşti, care în tur s-au impus la Roşia de Amaradia cu scorul de 6-1.

Pentru acest meci, antrenorul Tavi Iordache va trimite în teren un prim unsprezece diferit, din cauza indisponibilităților lui Codin – accidentat şi Dăianu și Melită – suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Arbitrii delegaţi pentru meciul de la Cărbuneşti sunt Alexandru Armășoiu, Alexandra Bălţoi și Codruţ-Gabriel Lăcătuşu, iar observator delegat din partea AJF Gorj va fi Cristian Rouă.

Meciul de la Cărbuneşti este programat sâmbătă, 30 martie, cu începere de la ora 13:00, tot sâmbătă fiind programat şi meciul de la Mătăsari dintre Minerul II şi Jiul Rovinari, iar restul partidelor din Liga a 4-a se vor juca duminică, de la ora 13:00.

Galerie foto



Vizualizări: 782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: