Bogoi pregăteşte Pandurii și testează jucători

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, pregăteşte meciul cu ASU Poli Timişoara, dar în paralel mai are de lucru şi la definitivarea lotului. În ultimele zile tehnicianul pandurilor a mai văzut la lucru o serie de fotbalişti sosiţi în probe la Pandurii.

Pandurii a avut ieri programat un meci şcoală între jucătorii din lot, un lot foarte numeros fiind încă la dispoziţia antrenorului Adrian Bogoi, care, pe lângă cei 20 de jucători pe care i-a păstrat din lotul din sezonul precedent, mai are încă 12 la pregătire, o parte fiind deja legitimaţi, iar alţii veniţi pentru a-i testa în această perioadă. Tehnicianul se plânge că nu toţi jucătorii sunt la acelaşi nivel de pregătire şi acest lucru s-a văzut la meciul de debut: „Am început campionatul cu un lot ca de obicei foarte tânăr, cu media de vârstă de 21 de ani. Avem probleme pentru că mulţi jucători au venit de puţin timp şi nu au parcurs pregătirea centralizată alături de noi. Acest lucru s-a văzut deja şi la meciul din prima etapă. Dacă cei care s-au antrenat cu noi în prima parte a pregătirii, de o lună şi ceva, au stat bine din punct de vedere fizic, ceilalţi nu au făcut faţă ritmului de joc din campionat”.

Şi dacă aceste probleme nu erau de ajuns, Bogoi a mai aflat în aceste zile că nu se va putea baza pentru mult timp pe doi dintre jucătorii de bază din cauza accidentărilor. Măicăneanu s-a accidentat la un meci de verificare şi are o ruptură de ligamente care în va ţine departe de teren câteva luni iar în această săptămână şi Robert Gheorghe, jucător de bază al echipei, a suferit şi el o accidentare la genunchi şi este suspectat de aceeaşi problemă medicală. În plus la meciul de sâmbătă cu ASU Poli Timişoara Bogoi nu se poate baza nici pe Alexandru Trancă, jucător care a fost eliminat la meciul cu Turris şi va fi suspendat.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: