Prunariu a încetat protestul pentru că primarul e în concediu

Anunţata vizită a ministrului Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, s-a tot amânat de două săptămâni, din cauza programului acestuia şi apoi din cauza concediului de odihnă al primarului Marcel Romanescu. De atunci directorul CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a protestat zilnic în faţa primăriei.  Acesta a anunţat însă miercuri că renunţă la protest.

Conflictul apărut pe plan local între directorul CS Pandurii,  Mihai Prunariu, şi Primăria Târgu Jiu va fi mediat de reprezentantul guvernului, ministrul de la tineret şi sport, Bogdan Matei.

Anunţul a fost făcut de chiar de Prunariu care a precizat că încetează şi protestul său, după vizita pe care a făcut-o la Ministerul Tineretului și Sportului pentru a discuta pe marginea problemelor clubului pe care îl conduce. Vizita s-a amânat pentru că primarul Marcel Romanescu este acum în concediu a explicat oficialul de la Pandurii.  „Am fost la Bucureşti să discut personal cu ministrul despre situaţia de la club. Faptul că domnul primar se află în concediu a amânat vizita domnului ministru şi a directorului general al MTS. Când se va întoarce, adică săptămâna viitoare, domnul ministru va sosi la Târgu Jiu. Până atunci nu voi mai protesta. Am speranţa că suntem oameni serioşi şi raţionali şi că recunoaştem până la urmă hârtiile semnate chiar dacă au fost semnate de altcineva, pentru că este păcat să se piardă sportul din Târgu Jiu în condiţiile în care am avut rezultate foarte bune”, a explicat Prunariu referitor la aşteptările sale de la discuţiile cu reprezentanţii MTS. Acesta acuză Primăria Târgu Jiu că nu mai respectă un protocol semnat în 2001 pe motiv că alte persoane se aflau atunci la conducere.  

Vizualizări: 480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: