FC Viitorul Pandurii va juca duminică cu U Cluj

FRF a anunţat programul şi televizările meciurilor din etapa a doua a Ligii secunde. Noua echipă din Târgu Jiu, FC Viitorul, se va deplasa la Cluj, meciul cu Univesritatea fiind programat duminică, cu începere de la ora 15:30. Pandurii Târgu Jiu va juca acasă în această etapă, cu ACU Poli Timişoara.

Contestată intens în aceste zile de lumea fotbalului, de suporterii de la Târgu Jiu ai pandurilor dar mai ales de Pandurii Târgu Jiu și FC Viitorul din Constanța, FC Viitorul Pandurii din Târgu Jiu își continuă pregătirea după programul normal la Sânmartin, acolo unde Luceafărul Oradea are o bază de pregătire modernă și mai multe terenuri de antrenament. Baza de la Sânmartin era însă a echipei Luceafărul, acum pregătindu-se acolo să debuteze în noul sezon de Liga 3 și fosta echipă ACS Enegeticianul, devenită între timp Luceafărul Oradea.

În ceea ce priveşte meciul celor de la FC Viitorul cu U Cluj, antrenorul Cristian Lupuţ priveşte cu optimism şi meciul din etapa a doua de la Cluj, apreciind că presiunea mai mare este pe formaţia clujeană care are ca obiectiv promovarea şi nu vrea să facă paşi greşiţi acasă: „Noi ne pregătim pentru normal pentru meciul de la Cluj. Presiunea mare va fi la ei. U Cluj vrea să promoveze, dar noi mergem să jucăm aşa cum am făcut-o şi sezonul trecut cu Luceafărul Oradea”. Antrenorul echipei care a pregătit acest meci la Sânmartin consideră că la finele sezonului vor fi şi noi surprize la promovare la fel cum s-a întâmplat şi în acest an când echipe precum Petrolul sau U Cluj nu au reuşit să promoveze. “Cred că la final primele două clasate nu vor fi echipele favorite la promovare, la fel cum a fost şi anul trecut. Liga 2 e o ligă a surprizelor şi asta s-a văzut şi în meciul care a deschis sezonul, de la Reşiţa”, a mai spus Lupuţ referindu-se la faptul că clujenii, o pretendentă la promovare a pierdut meciul din prima etapă disputat în compania nou promovatei CSM Reşiţa.  FRF a programat meciul dintre U Cluj şi ACS Viitorul duminică după-amiază, cu începere de la ora 15:30.

Programul etapei a doua

Sâmbătă, 10 August

Farul Constanţa - Dunărea Călăraşi     11:00

FK Csikszereda - Metaloglobus Bucureşti    11:00

Ripensia Timişoara - SCM Gloria Buzău       11:00

CS Mioveni - CSM Reşiţa   11:00

Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara    11:00

Daco-Getica Bucureşti - Turris Oltul Turnu Măgurele     11:00

Rapid - Concordia Chiajna 15:30

Duminică, 11 August

Sportul Snagov - Campionii FC Argeş 13:30

Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu Jiu       15:30

Luni, 12 August

Petrolul Ploieşti - UTA Arad          18:00   

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: