FCSB la Târgu Jiu? Ce spune primarul!

Modernizarea stadionul din Târgu Jiu va fi finalizată în vara anului 2019, cu doi ani întârziere. Potrivit unor surse, nu doar Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi Energeticianul sunt interesate să joace pe arena de 25 de milioane de euro.

Sunt surse care spun că Astra Giurgiu şi FCSB s-au interesat când vor fi terminate lucrările de modernizare. „Pe mine nu m-a contactat nimeni, dar mi s-a spus că FCSB s-a interesat de varianta jucării unor meciuri din cupele europene la Târgu Jiu. Important este să fie lucrările finalizate şi vedem după aceea. Nu vreau să avansez nişte lucruri care poate nu se vor îndeplini”, a spus Marcel Romanescu.

Bineînţeles, rămâne loc şi pentru Pandurii Lignitul Târgu Jiu să joace meciurile din campionatul Ligii a 2-a. „Cred că din 2019 încolo Pandurii va reveni pe stadionul Municipal. Din ce ştiu eu, este un contract de comodat. Vom analiza, avem timp suficient, pentru că, cel puţin până în luna mai-iunie, nu se va putea intra pe stadion, dar, ulterior, vedem exact ceea ce este prevăzut în acel contract de comodat”, a spus Romanescu.

Clubul Pandurii a lansat o petiţie online cu patru solicitări către autorităţile locale, una dintre ele fiind finalizarea modernizării stadionului. Petiţia are peste 850 de semnatari.

Vizualizări: 2,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: