Bogoi: Trei sferturi din jucători au 60 de kilograme

Pandurii Târgu Jiu rămâne în subsolul ligii secunde şi după meciul din etapa a noua. Cu o echipă foarte tânără, dar şi cu numeroase probleme de lot, dar mai ales cu probleme financiare din ce în ce mai grave, gorjenii nu pot emite deocamdată pretenţii nici în faţa ultimelor clasate.

Pandurii a fost învinsă la scor la Călăraşi de către echipa fostului antrenor  Cristi Pustai, cel care sezonul trecut ajutase la salvarea de la  retrogradare a echipei. Cu un lot măcinat şi de probleme medicale din ce în ce mai numeroase, Adrian Bogoi rămâne fără soluţii pe bancă, de cele mai multe ori având ca rezerve doar juniori.

După înfrâgerea de la Călăraşi acesta a precizat că accidentările din echipa sa, dar şi greşelile din apărare au dus la acest eşec usturător.

 „Am început foarte bine jocul, am stat în terenul advers 20 de minute, am avut o ocazie mare prin Şendroiu, care a ratat singur cu portarul. Apoi a intervenit chiar accidentarea lui Şendroiu, care jucase foarte bine până atunci, iar în momentul în care introduc un singur jucător se schimbă toată dinamica jocului nostru. În plus, am luat din nou două goluri din faze fixe. Astfel, după o primă repriză echilibrată, scorul la pauză era 3-0 şi meciul era jucat”, a explicat Bogoi situaţia de la meciul cu Călăraşi, constatând că cele mai mari greşeli s-au făcut în defensivă: ”Păcat că suntem naivi în apărare, că la fiecare meci sunt jucători care fac greşeală după greşeală, luăm goluri simple, la faze fixe, chiar dacă facem antrenamente specifice pentru a evita acest lucru”.

Absenţele din lot afectează la orice meci sistemul de joc al tehnicianului, acestea fiind cauzate fie de probleme medicale sau de ieşirea din formă a unor jucători, iar faptul că are mulţi juniori firavi în lot, sub 60 de kg greutate, face ca duelurile unu contra unu să fie pierdute de gorjeni. „A lipsit Kazuki, accidentat, care nu s-a pregătit cu echipa în această săptămână. Trancă, de când a început campionatul, nu e în plenitudinea forţelor, joacă la jumătate din capacitatea sa. Ceilalţi care intră pe postul său nu se ridică la nivelul ligii secunde şi astfel pierdem mijlocul terenului. Sunt mulţi jucători care vin de la juniori, şi din punct de vedere fizic, al contactelor, le este greu să le câştige. Trei sferturi din jucători au 60 de kilograme, la duelurile unu contra unu sunt daţi la o parte”, a mai precizat Bogoi.

Pandurii rămâne cu o singură victorie în acest sezon şi are doar patru puncte după nouă etape. Etapa viitoare Pandurii va avea din nou un meci greu, la Târgu Jiu va veni Petrolul Ploieşti, una dintre pretendentele la promovarea în prima ligă.

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: