Bonă cercetată pentru furt de bijuterii

O tânără, angajată ca bonă de o familie din Târgu-Jiu, este suspectată că a sustras din casa în care lucra, bijuterii în valoare de 40.000 de lei.

La data de 3 martie a.c., în jurul orelor 14:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi direct, de către o târgujiancă, despre faptul că tânăra pe care o angajase ca bonă, i-a sustras bijuterii în valoare de 40.000 lei. Suspecta G.G., de 29 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost depistată de raza localităţii de domiciliu de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, fiind condusă la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Pe parcursul administrării probatoriului, poliţiştii au stabilit că în luna august 2011, suspecta a fost angajată ca bonă. În perioada octombrie 2011-martie 2012, suspecta a sustras, în mod repetat, din bijuteriile părţii vătămate, bijuterii pe care le-a valorificat la diferite case de amanet din municipiul Târgu-Jiu, sumele de bani obţinute folosindu-le în interes personal.

Poliţiştii au emis pe numele suspectei ordonanţă de reţinere, iar în data de 4 martie a.c., fiind prezentată cu propunere de arestare preventivă Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu, instanţa de judecată a dispus faţă de aceasta, măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, stabilirea răspunderii judiciare a suspectei şi recuperarea prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: