Bonusuri generoase pentru pădurari, de Paşti

Angajații Direcției Silvice Gorj vor beneficia și anul acesta de bonusuri generoase, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Fiecare salariat va încasa circa 500 de lei, prime și tichete cadou. Vor fi alocați bani și pentru fiecare copil minor al silvicultorilor.

Toți cei 415 salariați ai Direcției Silvice din Gorj beneficiază de prime de Paști din partea conducerii unității. Aceste drepturi au fost prinse în Contractul Colectiv de Muncă. Documentul a fost încheiat în luna iunie 2015 și are valabilitate până la 1 iulie 2017. Bonusurile acordate de unitate sunt egale cu cele pe care le-au primit pădurarii și anul trecut, spune directorul tehnic al Direcției Silvice Gorj, Ionuț Păunescu. „Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Direcția Silvică Gorj va acorda fiecărui salariat 200 de lei primă de Paști și tichete cadou în valoare de 300 de lei. Se acordă și câte 100 de lei pentru fiecare copil al salariaților direcției, în vârstă de până la 18 ani”, a declarat directorul Păunescu.

Sumele acordate pentru fiecare copil minor al pădurarilor nu au fost prinse în Contractul Colectiv de Muncă la fel ca și celelalte bonusuri. Tocmai de aceea, comitetul director al Direcției Silvice Gorj se va întruni săptămâna aceasta pentru a aproba alocarea sumelor aferente acestui bonus.

Salariații Direcției Silvice Gorj au beneficiat de prime de aceeași valoare și la Crăciun.

Vizualizări: 3,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: