Eveniment istoric: O echipă de Liga 2 a promovat în Liga 1 după baraj

Miercuri seara s-a disputat returul primului meci de baraj pentru promovarea / menţinerea în Liga 1. CS Mioveni a câștigat cu scorul de 2-1 meciul cu FC Hermannstadt și e prima echipă din Liga 2 care câștigă un baraj de promovare cu o formație din Liga 1.

Argeșenii promovează astfel în Liga 1, în timp ce sibienii retrogradează în eșalonul secund. CS Mioveni a dat lovitura la Mediaș și a promovat în Liga 1 iar FC Hermannstadt a retrogradat în Liga 2 după ce a terminat meciul în dublă inferioritate numerică.

Meciul s-a disputat la Mediaș, pe stadionul Gaz Metan, și s-a încheiat cu accederea în Liga 1 a echipei argeşene. A fost şi un eveniment istoric această promovare, fiind consemnată pentru prima dată o promovare la un meci de baraj ca echipă din Liga 2 contra unui adversar din Liga 1.

În tur, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, echipele au terminat la egalitate, scor 0-0, astfel că argeșenii s-ar fi mulțumit și cu o remiză de 1-1 în acest joc de la Mediaș.

Celălalt joc de baraj, dintre FC Voluntari și Dunărea Călărași, scor 2-1 în tur, are loc mâine, joi, 3 iunie, de la ora 20:30, la stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari (Ilfov).

Vizualizări: 1,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: