Piţian şi-a luat rămas bun de la fosta echipă

Fotbalistul gorjean Andrei Pițian va evolua în noul sezon tot în Liga 1, dar la FC Argeş, după ce s-a despărţit în week-end de Chindia Târgovişte. Fundaşul care a debutat în Liga 1 la Pandurii Târgu Jiu este unul dintre jucătorii care s-au bucurat de succes în prima ligă după ce a părăsit echipa gorjeană.

După două sezoane în care a jucat la Târgovişte, gorjeanul Andrei  Piţian a luat decizia de a face un nou pas în cariera sa. Format la Pandurii Târgu Jiu, acesta va evolua în următorii doi ani la Piteşti, după ce recent a ajuns la un acord cu FC Argeş.

Fundaşul central s-a despărţit cu un mesaj plin de emoţie de Chindia Târgovişte. „După 2 ani petrecuți la Târgoviște, am simțit ca a venit momentul unui nou capitol  pentru mine.  Profesional vorbind, Chindia reprezintă locul în care m-am pus pe picioare ca și jucător, locul în care mi s-a dat cea mai mare încredere, în care am avut cea mai mare constanţă, am progresat cel mai mult, locul unde  m-am simțit cel mai apreciat”, a mărturisit Piţian pe pagina de facebook, mulţumind celor care l-au ajutat să progreseze: „Rămân după acești doi ani cu multe amintiri frumoase, mulți prieteni, și nu în ultimul rând, cu un loc de suflet. Pentru toate acestea, vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat în aceasta perioadă, începând de la conducere, antrenori și toți membrii staff-ului tehnic și medical, colegilor cu care am împărțit vestiarul și terenul, tuturor persoanelor din anturajul clubului care au încercat mereu sa fie alături de noi și să ne ofere cele mai bune condiții, și nu în ultimul rând, pătimașilor susținători ai echipei, care pentru mine personal, au reprezentat cea mai plăcută surpriză”.

Andrei Piţian a fost transferat de echipa antrenată de Emil Săndoi în urmă cu doi ani, de la FC Botoşani.

Junior crescut de Pandurii Târgu Jiu, Piţian a făcut parte din grupa 1995 a clubului, pregătită de antrenorul Constantin Andriucă, o grupă foarte bună din care au mai făcut parte jucători care au evoluat ulterior la Pandurii, precum Cocină, Trifu, Tănăsoiu, Tudor, Mărgărit, Dănăricu sau Şendroiu.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: