Mutu vrea un transfer de naţională la FCU Craiova

Adrian Mutu vrea să aducă la FCU Craiova un jucător al naţionalei României căruia i s-a făcut o ofertă colosală. Una dintre priorităţi ar fi Marius Marin, căpitanul naţionalei U21 la Europeanul din Ungaria.

FCU Craiova a promovat în Liga 1, iar oltenii vor să se întărească după ce l-au adus pe Adrian Mutu. Oltenii vor să aducă mai mulţi jucători valoroşi pentru a se califica din primul an în play-off-ul Ligii 1, iar una dintre priorităţi ar fi Marius Marin, căpitanul naţionalei U21 la Europeanul din Ungaria. Fotbalistul în vârsta de 22 de ani joacă la Pisa, iar clubul lui îl evaluează la peste milion de euro. FCU Craiova ar fi oferit 500.000 de euro, potrivit sport.ro, iar negocierile sunt în desfăşurare.

Mititelu JR. a anunţat că va aduce mai mulţi jucători care au trecut prin prima Ligă din Belgia sau Italia. FCU Craiova a lucrat la fel şi în ultimul an când a reuşit promovarea, astfel la echipă au ajuns nume precum Paramatti sau Compagno, jucători trecuţi prin eşaloanele inferioare italiene, dar şi belgienii Baeten si Huyghebaert.

Marius Marin a ajuns în Italia în 2016, unde a jucat la Primavera lui Sassuolo, iar apoi a jucat la seniori pentru Catanzaro si Piza.

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: