Gorjeanu poate deveni arbitru internaţional de lupte

Fostul luptător gorjean de la CS Pandurii Târgu Jiu, Mădălin Gorjeanu, a susţinut recent un examen pentru a deveni arbitru internaţional de lupte. Gorjeanu este în prezent antrenor de lupte la CSM Târgu Jiu şi arbitru în lotul de arbitrii al Federaţiei Române de Lupte.

 Tânărul arbitru de lupte din Târgu Jiu, Mădălin Gorjeanu, ar putea promova anul acesta în categoria arbitrilor internaţionali. După ce a arbitrat la majoritatea competiţiilor naţionale din ultima perioadă, Mădălin Gorjeanu a fost delegat recent şi la Campionatul European Under 15 ani, acolo unde a susţinut şi examenul de promovare la categoria arbitrii internaţionali. FRL a făcut anunţul precizând că cei trei arbitrii români delegaţi la competiţia din Bulgaria s-au bucurat de succes: „Trei arbitri au reprezentant cu succes România la Campionatul European U15 din Bulgaria: Dragoş Vlad, Gorjanu Mădălin și Popescu Rareș. Cu această ocazie, ei au susținut și examenul de promovare: Dragoș Vlad pentru a urca în categoria superioară iar Gorjeanu Mădălin și Rareș Popescu pentru a intra pe lista arbitrilor internaționali”.

Gorjeanu a explicat că a trecut de mai multe probe, scris, test video dar şi arbitraj la Campionatul European. ”A fost un test scris și unul video, plus, se înțelege, proba practică din timpul Campionatului European. Rezultatul va veni peste câteva luni. Mulțumesc Federației Române de Lupte pentru șansa de a accede în rândul arbitrilor internaționali. A fost o onoare să particip la un turneu continental de asemenea calibru. În speranța că rezultatul examenului va fi unul pozitiv, aștept cu nerăbdare următoarele evenimente internaționale”, a spus tânărul arbitru pentru jienii.ro.

Prestaţiile lui Mădălin Gorjeanu la competiţiile organizate de FRL în ţară au impresionat oficialii federaţiei care l-au propus spre promovare pe plan internaţional.

Galerie foto


Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: