Boza: “Nu ai cum să-l schimbi pe Sorin Boza!”

Sorin Boza nu se teme că va fi schimbat din fruntea Complexului Energetic Oltenia. Mai mult, nici nu crede că poate fi înlăturat prea curând. “Nu ai cum să-l schimbi pe Sorin Boza!”, a spus, sigur pe el, managerul companiei.

Președintele Directoratului CEO a explicat, într-o intervenție la Tele3, că indiferent cine ar fi adus în locul său, compania se va confrunta cu aceleași probleme: „Nu am stat și nu voi sta cu forța în fruntea acestei companii. Nu sunt un om care să țin de scaun. Dacă se va stabili că nu mai e nevoie de Sorin Boza, nu e nicio problemă, însă indiferent cine va veni, tot situația asta va fi. Tot situația asta o va găsi. Aici trebuie să înțeleagă ei”.

În plus, Boza este convins că nici nu poate fi demis prea ușor. Susține că a fost deja evaluat de Consiliul de Supraveghere și nimeni nu-l poate înlocui la conducerea CEO. „Nu plătim mult la certificatele de CO2. Nu plătim din cauza lui Boza atât, că n-am dat eu două telefoane să crească prețul certificatului de CO2. Aici trebuie să înțelegem odată. Nu ai cum să-l schimbi pe Sorin Boza. Acest complex este condus într-un mod dualist. De un Directorat adică. Nu ai cum să schimbi un membru de Directorat. Evaluarea s-a făcut de către Consiliul de Supraveghere pe întreg Directoratul. Nu e făcută o evaluare special pentru Sorin Boza. M-am săturat să tot aud în fiecare săptămână discuția asta în loc să ne vedem de treabă. Dacă vine cineva să dea mâine din bagheta magică să nu mai plătim atât certificatul de CO2... Pe mine mă preocupă soarta acestui Complex și soarta oamenilor” , a încheiat Boza.

Vizualizări: 4,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: