Boza spune care este cea mai mare realizare a lunii ianuarie

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a spus că societatea se bucură în continuare de credibilitate în ochii băncilor, care i-au acordat rating B. Boza a spus într-un interviu la Accent TV care a fost cea mai mare realizare a începutului de an. “Cea mai mare realizare pe luna ianuarie a fost că am reușit să internalizăm costul certificatelor de CO2 în prețul de vânzare. E un pas important pentru noi. Să fim siguri că la anul nu vom mai avea această problemă. Anul trecut ne așteptam la un cost de 7-8 euro și a fost 25 de euro”, a spus Boza.

Acesta a avut o replică și pentru cei care spun că pierderile de anul trecut au fost cauzate de managementul lui. “Sunt oameni care spun că de vină este managementul lui Boza. Cred că sunt oameni care se culcă cu numele meu în gând și se trezesc cu numele meu în gând”, a spus Boza la postul de televiziune.

Sorin Boza a mai spus că rezultatul operațional al companiei a fost pozitiv, dar că “lumea nu face diferența între pierdere operațională și financiară”. (A.M.)

Vizualizări: 5,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: