Boza, vizită neanunţată într-o carieră a CEO

Surpriză de proporţii pentru minerii de la cariera Husnicioara din judeţul Mehedinţi. Directorul general al CE Oltenia, Sorinel Boza, a făcut vineri, 15 iunie, o vizită neanunţată în carieră, luându-i prin surprindere atât pe salariaţi, cât şi pe conducerea unităţii. Şeful CE Oltenia a mers însoţit de Dumitru Iacob, directorul Direcţiei Servicii Suport.

Preşedintele Directoratului CE Oltenia a stat de vorbă cu directorul Teodor Suciu şi cu minerii de la Husnicioara, în sala de apel, garantându-le că unitatea este prinsă în proiectele conducerii companiei energetice.

Liderii sindicali de la cariera Husnicioara s-au arătat încântaţi de această vizită, mai ales că este pentru prima dată când un director general de la CE Oltenia pune piciorul în carieră. „I-am arătat excavatoarele, cei care conduc unitatea i-au explicat cum stau lucrurile în ceea ce priveşte descoperta, ce probleme sunt cu exproprierile, deşi la noi nu sunt. E un singur teren, dar se rezolvă, sunt actele depuse. I-au arătat fronturile de lucru, treapta I şi treapta IV. Apoi, a mers în sală. A ţinut să discute cu oamenii, să le dea asigurări că nu sunt probleme la carieră, că lucrurile stau bine, că suntem pe drumul cel bun. I-a întrebat pe oameni cu ce probleme se confruntă. I-au spus că au probleme la lista de investiţii, cu materialele. L-am văzut emoţionat. Să vezi 100 de oameni în sală, în salopete... Aşa este când vii prima dată. Mă bucur că le transmise oamenilor încredere”, a declarat Paul Constantinescu, lider sindical la cariera Husnicioara.  

Boza le-a spus minerilor că va reveni la Husnicioara de Ziua Minerului, în luna august.

Vizualizări: 4,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: