Bozo Rudic: Vreau atitudine, nu vreau să se joace moale

Bozo Rudic, noul antrenor al echipei de handbal Energia Târgu-Jiu, a început munca. Tehnicianul sârb în vârstă de 44 de ani a declarat că obiectivul pe termen scurt este câştigarea meciurilor cu CSM şi cu Steaua, iar obiectivul principal este calificarea în play-off.

Antrenorul sârb a mai precizat că a avut şi alte oferte, dar a ales să vină la Târgu Jiu pentru că este mai aproape de casă: “Am avut şi alte oferte, am fost în multe ţări, dar aici sunt mai aproape de casă, vine şi familia des şi eu pot să mă duc. Aici totul este ok, mi-au găsit apartament într-o zi, m-au primit extraordinar“. Preşedintele secţiei de handbal, Benedict Geamănu, a declarat că are foarte mare încredere în noul antrenor. „Au fost mai multe căutări, dar cartea de vizită a domnului Bozo Rudic ne-a făcut să optăm pentru persoana lui. Avem mare încredere în el şi sperăm ca în scurt timp să avem şi rezultate pe măsură. Sperăm ca adaptarea noului antrenor cu lotul de jucători şi invers să nu fie de lungă durată”.

Va colabora cu Bârză

Primul meci al Energiei este cu formaţia CSM Bucureşti, fosta echipă a lui Bozo Rudic. Noul antrenor al Energiei nu va fi pe banca tehnică pentru că nu sunt gata actele. Antrenorul spune că va cere jucătorilor multă dăruire pe teren: “Vreau atitudine de la jucători. Eu nu accept să se joace moale, să se lase, trebuie să lupte 60 de minute şi cine face asta va juca. Că se mai fac ratări nu e o problemă, pentru că nu este jucător care nu face greşeli în timpul meciului, dar mă interesează în primul rând atitudinea, să dea totul pe teren”. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a mai vorbit şi despre colaborarea cu Sorin Bârză, antrenorul secund al Energiei, cel care a asigurat interimatul până la sosirea sa la Târgu-Jiu: “Colaborez perfect cu Sorin, e o legendă în România, a fost un mare portar, am fost adversari de multe ori, dar acum suntem prieteni şi profesionişti. Eu am fost la Steaua, el la Dinamo, am fost adversari, dar acum lucrăm împreună”.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: