Breeveld, „noul Pintilii“ pentru Steaua

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, ar fi renunţat la transferul lui Paul Anton, dar a pus ochii pe un alt pandur: Nicandro Breeveld. Indiferent de variantele publicate în presă, un lucru pare să fie cert: Mihai Răduţ revine la Pandurii.

Mijlocaşul Pandurilor Paul Anton susţine că îşi doreşte să ajungă în Ghencea. Dar nu are ofertă. „Ar fi o șansă pentru mine, ar fi un pas înainte o plecare la o echipă precum Steaua sau o echipă din afara ţării, însă deocamdată nu am nicio ofertă. (...) Nu este timpul pierdut pentru un transfer la Steaua până nu se termină perioada de transferuri”, a punctat Paul Anton. Zvonuri, spune preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. "Acestea sunt zvonuri, nu s-a discutat despre un transfer al lui Anton la Steaua, si nici despre un schimb cu Mihai Răduţ. Am discutat cu Vali Argăseală şi nu m-a întrebat de Anton. Răduţ este jucător sub contract cu Steaua, e sub ultimul an. Dacă Steaua nu vrea să-l ţina în lot, sigur îl va vinde, dar pe o suma mare de bani, iar clubul nostru nu îşi va permite s-o achite", a declarat Eugen Pârvulescu la Radio Târgu Jiu.

Zvonurile nu se opresc aici. Ziarul prosport.ro scrie că cei de la Steaua au renunţat la Anton şi au pus ochii pe Breeveld. Steaua l-ar vrea pe Nicandro Breeveld şi în schimb, îl va ceda definitiv la gorjeni pe Mihai Răduţ. Breeveld, în vârstă de 27 de ani, e considerat unul dintre cei mai buni „închizători” din Liga 1. El va veni la Steaua să suplinească plecarea fostului căpitan Mihai Pintilii la Al Hilal.

“De la noi nu va pleca nimeni, decât daca va veni vreo oferta care să ne dea peste cap, să înceapă Jiul să curgă invers”.

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: