Brozbă: Pandurii Târgu Jiu nu va dispărea

Publicistul Dorin Brozbă, cel care a scris istoria echipei Pandurii în mai multe ediţii ale cărţii sale numite „Pandurii, o dragoste gorjeană”, este iniţiatorul evenimentului care are loc marţi seară, pe terenul sintetic din stadion. Împreună cu alţi suporteri apropiaţi de ceea ce a însemnat Pandurii pentru comunitatea locală, va fi marcat, printr-un meci aniversar, evenimentul sărbătoririi a 60 de ani ai clubului.

Implicat mereu în a arăta ceea ce a însemnat Pandurii pentru gorjeni, cu mult timp înainte de promovarea în Liga 1, publicistul Dorin Brozbă este convins că echipa de fotbal fanion a Gorjului nu va dispărea. „Pandurii Târgu Jiu nu va dispărea, chiar dacă se va da o sentinţă nefavorabilă în octombrie, Deşi eu cred că nu se va da pentru că, dacă aveau de gând să facă acest lucru cred că îl făceau acum pentru că este pauză şi era campionatul la final. Pandurii Târgu Jiu a fost şi în anii trecuţi de multe ori în Liga a treia, Divizia C cum se numea, dar ţelul echipei era mereu să promoveze şi era pe primele 2-3 locuri permanent şi se bătea la promovare. Când a fost în B a avut la fel obiective importante şi în 2005 a reuşit să ajungă în prima ligă”, a spus la Radio Infinit, cu încredere în deviza pandurilor, „Mândria de a fi pandur”, cel care a pus în carte cea mai mare parte a istoriei de 60 de ani a clubului fanion al Gorjului. „Eu, ca suporter al echipei Pandurii de foarte mult timp, am avut şansa să cunosc foarte mulţi jucători şi conducători ai acestei echipe, nişte oameni de mare ispravă care au făcut lucruri extraordinare, şi, din păcate, foarte mulţi dintre dumnealor nu mai sunt printre noi şi cred că ar fi chiar mâhniţi să vadă ce se întâmplă acum la Pandurii”, a precizat publicistul care s-a mai implicat şi în organizarea altor evenimente de genul celui care are loc marţi seară pe terenul sintetic amenajat de Panduri.

Meciul aniversar programat între grupe de copii are ca scop şi întâlnirea cu foste mari glorii ale echipei gorjene dar şi marcarea celor 60 de ani de existenţă ai echipei Pandurii.

Galerie foto



Vizualizări: 3,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: