Bucurescu nu așteaptă nimic de la rectificarea bugetară

În condițiile în care majoritatea primarilor din Gorj așteaptă rectificarea „ca mortu’ colacul”, din spusele acestora, primarul din Slivilești face și de această dată notă discordantă. Din punctul de vedere al lui Sorin Bucurescu, banii de la Guvern pot să vină și în decembrie, considerând că primarii nu trebuie să stea cu mâna întinsă.

Primarul din comuna Slivilești a trecut în tabăra „primarilor disciplinați”. Dacă până acum Sorin Bucurescu își spunea de fiecare dată în public nemulțumirile, acesta a revenit la sentimente mai bune și se declară mulțumit de orice măsură luată de actualul Guvern, pentru simplul motiv că și el face parte din alianța aflată la putere. „Nu este nicio problemă că întârzie rectificarea. Dacă este nevoie, așteptăm și până în decembrie, pentru că este Guvernul nostru, noi suntem la guvernare și nu putem tocmai noi să facem tărăboi. Dacă și noi facem parte din guvernul acesta, nu putem să avem decât păreri bune. Ce ne tot învârtim atâta după rectificare?”, a spus Sorin Bucurescu.

Bucurescu: Primarii să se încadreze în bugetul iniţial

Sorin Bucurescu ține să le amintească tuturor colegilor din Gorj că rectificările bugetare pot fi și negative și să nu se mai bazeze pe acestea, ci să-și facă planurile în funcție de banii primiți la începutul anului. „Fiecare primărie să se învârtă în bugetul pe care-l are la începutul anului, că ne-am învățat așa, cu rectificări toată ziua. Rectificările pot fi și negative. Să se ia bani de la anumite primării. Care este problema? Asta trebui să știe orice primar. E bine de făcut calcule la începutul anului și de împărțit banii și să te încadrezi în sumele respective. Așa ar trebui să facă orice administrație publică locală. Nu trebuie să așteptăm mereu să ne dea bani. Unii sunt primari extraordinari pentru că primesc sume extraordinar de mari și alții sunt primari mai puțini buni pentru că primesc zero lei”, a mai spus Bucurescu.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: