Bunicul unei fetițe agresive: Consumau bere și țigări. De aici a început declinul

Nicu S., bunicul unei fetițe de 12 ani, care a făcut parte dintre fetele care au agresat și umilit o altă fată, spune că fata era una model, dar că a fost afectată de divorțul părinților. ”Fata a trăit aici, noi am avut grijă de ea până acum. Aici s-a născut, aici a mers la școală. După divorțul părinților, mama ei a cerut fata crescută de noi. Fata a stat la noi până în luna aprilie a acestui an, atunci când a venit mama sa să o ia în vizită, conform hotărârii și nu a mai adus-o. Apoi am depus plângere pentru nerespectarea hotărârii. Am văzut conversațiile pe care le purta cu mama ei. Se vedea că îi permite să bea, să fumeze și să-și trăiască viața. Când am sunat-o într-o zi să o vedem pe cameră, ea era cu țigara”, a spus bunicul fetei.

Conform declarației bărbatului, din mesajele pe care le-a văzut pe calculatorul fetei, aceasta vorbea cu multe persoane ce aveau un anturaj dubios. ”Din mesaje rezultă că pleca cu anumite fete ce aveau un anturaj dubios, consumau bere și țigări. De aici a început declinul. Am făcut mai multe acțiuni în instanță”, a mai afirmat bărbatul.   

Bunicul a mai afirmat faptul că renunțase la ideea de a mai lupta pentru ca nepoata lui să îi fie alături, însă după ce a văzut imaginile s-a hotărât să meargă în instanță pentru o putea ”salva” pe Alisse.

Mama fetei a făcut demersurile necesare pentru a o muta pe fiica ei de la școala din Mușetești. ”Atunci când am văzut că fata nu vrea să vină înapoi și vrea să stea cu mama ei, am zis că renunțăm la acțiunea depusă în instanță. După ce am văzut imaginile, am zis că nepoata mea trebuie să fie adusă pe drumul cel bun. Astfel, voi continua acțiunile, voi depune la instanță și imaginile. A mers la Mușetești la școală și a luat transferul la Peștișani. Mama ei nu are domiciliu acolo, ci în Târgu Jiu. Am încercat să mai luăm legătura cu ea, dar nu ne-a mai răspuns”, a spus bunicul.

Acesta acuză faptul că minora avea conversații cu un bărbat mult mai mare decât ea: ”Am văzut în mesaje că vorbea cu un bărbat și o invita la el acasă. Am depus plângere la poliție împotriva lui”, a spus acesta.

Bărbatul vrea ca instanța să facă dreptate, iar fetița să revină alături de bunici și de tatăl ei, tocmai pentru ca situația minorei să nu ia amploare. Deși era revoltat pe situație, ochii îi erau în lacrimi, afirmând că, după 12 ani în care au avut grijă de ea, nu este normal să se ajungă aici.

”Am investit sentimente, am avut grijă de ea 12 ani, nu-i lipsea nimic. Dacă și-a dorit ceva, noi i-am cumpărat. Nu am zis niciodată nu. Tatăl ei îi lua tot ce voia ea, dar probabil a fost atrasă de libertate”, ne-a mai spus bărbatul.

De asemenea, tatăl unei victime ne-a vorbit și el, afirmând că fiica sa se află și acum într-o stare de șoc. ”Ne aflăm într-o situație dificilă. Am rămas șocați când am văzut imaginile. Fetița a venit la noi și ne-a povestit totul. Este încă speriată. Va fi în continuare consiliată psihologic. Începe școala și va trebui să se ducă. Îi suntem alături să depășească acest moment”, a spus tatăl unei dintre victime.

Contactată telefonic, mama copilei nu a vrut să ofere un punct de vedere, afirmând că imaginile nu sunt reale și nu vrea să vorbească despre acest lucru.

În prezent, polițiștii gorjeni fac cercetări și în cazul ultimelor imagini apărute în spațiul public: ”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 17 august a.c, patru tinere cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 12, din municipiul Târgu Jiu. A fost întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: