Burlan: Minprest și Medservmin se vor restructura

Odată ce Complexul Energetic Oltenia va intra în programul de restructurare, prin același proces vor trebui să treacă și cele două societăți care prestează servicii pentru companie. Vorbim de Minprest și Medservmin care urmează să-și reducă activitatea. Sfatul directorului companiei este ca ambele societăți să se orienteze și către alte servicii și alte surse, nu doar să aștepte bani de la Complexul Energetic Oltenia.

De anul viitor, atât Minprest, cât și Medservmin vor trece printr-un program de restructurare. Totul, ca urmare a faptului că și CE Oltenia va trebui să respecte planul de reorganizare.

Anul 2021 va veni, de asemenea, cu o nouă organigramă pentru producătorul de energie. „Minprest va trebui să se redimensioneze. Complexul va avea altă structură, altă organigramă a personalului TESA din ianuarie. La fel, și Minprest trebuie să regândeacă activitatea, să acceseze și alte piețe, nu numai CEO, să aducă venituri suplimentare din alte surse. Văd și perimetrele care se vor închide, unde lucrează și Minprest. Și va trebui să reducă activitatea. Medserv, la fel. Aceste companii vor trebui și ele restructurate”, a declarat Daniel Burlan, managerul CEO, la Târgu Jiu TV.

Vizualizări: 1,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: