Burlan: „Până la finalul acestei săptămâni trebuie să fie numit noul antrenor”

Noul preşedinte executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, va începe munca la echipă de săptămâna viitoare. Fiind încă preşedinte executiv al celor de la Voinţa Sibiu, acesta doreşte să îşi încheie acolo mandatul şi să se bucure alături de sibieni la promovarea în Liga a II-a. Directorul Dan Burlan a explicat că noul preşedinte executiv va avea mână liberă la alcătuirea echipei de conducere şi la fel şi pentru numirea noului antrenor care va fi însă aprobat şi de Consiliul de Administraţie.

Directorul general al SNLO, Dan Burlan, a precizat că s-au purtat doar discuţii de principiu cu viitorul preşedinte executiv, dar un contract cu acesta se va semna abia după ce va prelua oficial noua funcţie: „Noi am avut o discuţie de principiu doar cu Pârvulescu şi urmează acum ca după ce dânsul va încheia activitate a la clubul la care este acum preşedinte să preia funcţia de aici”. Eugen Pârvulescu este preşedinte al clubului Voinţa Sibiu care mai are de jucat un meci în Liga a treia, dar este deja promovată în Liga a doua.

Pârvulescu va fi preşedinte executiv

„Preşedintele Marin Condescu va fi în continuare preşedinte al Consiliului de Administraţie, iar preşedinte executiv va fi domnul Eugen Pârvulescu”, a explicat directorul SNLO adăugând că nu e o noutate ca o echipă să aibă preşedinte al CA şi preşedinte executiv, ultimul fiind totdeauna un om de fotbal care să aibă timpul şi pregătirea necesară pentru a conduce clubul. Fiind vorba doar de primele discuţii, nu s-a stabilit încă cine vor fi colaboratorii noului preşedinte, urmând ca acesta să facă modificări în compartimentele în care va dori. „Probabil că în gândirea dânsului există o organigramă, dar nu am discutat-o încă, aşteptăm să numim şi antrenor şi responsabili de la centrul de juniori şi să fie împărţite şi celelalte responsabilităţi din cadrul clubului. Are dreptul şi este împuternicit să facă această organizare”, a precizat directorul Burlan adăugând că noul preşedinte va decide şi cine va fi noul antrenor în urma discuţiilor purtate cu membrii Consiliului de Administraţie al clubului.

Burlan mai speră că Pandurii vor juca în Liga I

Numirea se va face până la finalul acestei săptămâni după cum a explicat directorul Burlan, care nu a dat nume pentru că majoritatea celor cu care se discută sunt sub contract cu alte formaţii: „Trebuie să fie numit noul antrenor, sunt mai multe variante dar nu pot să le spun acum pentru că mulţi dintre ei sunt la final de contract cu alte echipe şi poate nu au convenit încă cu echipa de lucrează acum să plece. Rămâne ca atunci când avem certitudinea că lucrurile sunt  clarificate să-l şi anunţăm”. Directorul Dan Burlan a mai precizat că nici unul dintre antrenorii cu care s-au demarat discuţii nu a ieşit din cărţi şi încă se mai poartă negocieri. „Mai sperăm chiar şi la Liga I dar până la urmă avem regretul că nu suntem în liga I prin rezultate ci prin neîndeplinirea unor reguli de către unele echipe care nu primesc licenţa”, a mai spus directorul general .

Nu am discutat nimic despre buget, deocamdată aşteptăm finalul deciziilor în ceea ce priveşte Liga I sau Liga a II-a şi un  buget e la Liga I şi altul la Liga a II-a.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: