Burse de merit pentru cei mai studioşi elevi din Glogova

Cei mai buni dintre elevii de gimnaziu din comuna Glogova vor fi recompensați de autoritățile locale. Premianții claselor V-VIII vor primi burse de merit care se vor acorda în funcție de media cu care vor încheia studiile. Premierea va avea loc la finalul anului școlar.

Și-au dat interesul, au studiat de-a lungul anului şcolar şi merită să fie recompensați pentru munca depusă, este părerea autorităţilor locale din comuna Glogova, care au decis ca și anul acesta să premieze cei mai studioși copii de la clasele de gimnaziu. Fiecare elev va beneficia de o sumă de bani din partea autorităţilor ce va fi aprobată în ședința de Consiliu Local din luna iunie, sumă ce va diferi de la elev de elev, în funcţie de media cu care va finaliza anul şcolar 2015-2016. "Vom acorda burse de merit la toţi copii care au rezultate foarte bune la învăţătură. Este vorba de elevii de la clasele V-VIII, care vor avea la finalul anului şcolar medii de peste 8.50. Bursele acordate vor fi diferenţiate conform mediilor pe care le au: între 8.50 și 9, între 9 și 9.50 și 9.50 și 10. Banii vor fi acordați la finalul anului școlar când vom afla, în funcție de medii, câți elevi vor fi premiați. Bursele de merit vor fi aprobate prin hotărâre de Consiliu Local, care va aproba și cuantumul acestora", a declarat Gheorghe Alpredi, primarul comunei Glogova.
Este cel de-al treilea an când autoritățile locale din Glogova recompensează elevii cu rezultate bune la învățătură. În fiecare an au fost premiați între 20 și 30 de copii. Autoritățile vor în acest fel să-i motiveze pe elevii din comună pentru a avea rezultate cât mai bune la școală.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: