Liceele își prezintă ofertele educaționale

Toate liceele din municipiul Târgu Jiu au participat miercuri la Târgul de Oferte Educaționale. Liceeni au fost cei care le-au explicat viitorilor absolvenți de clasa a VIII-a de ce să aleagă un liceu sau altul. Fiecare unitate liceală și-a prezentat oferta într-un stil unic, iar evenimentul nu a fost lipsit de surprize. Dacă Liceul de Arte a ales pantomima pentru promovare, Liceul cu Program Sportiv și-a atras elevii cu trofeele și medaliile obținute la competițiile sportive.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă și-a prezentat pentru prima dată oferta educațională pentru o clasă profesională în domeniul alimentației publice. ”Venim cu oferta pentru o clasă de școală profesională în domeniul turism și alimentație publică, specializarea bucătar pentru copiii care nu au reușit să-și înșușească cunoştinţe la un nivel atât de avansat și pot să vină să-și continue studiile la noi la școală. Ne adresăm copiilor din școlile de masă cu deficiențe. Diploma este identică cu cea din școala de masă”, a spus profesor la centrul special.
Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” și-a prezentat oferta educațională într-un stil unic... prin pantomimă, în timp ce Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu a încercat să-i atragă pe tineri cu trofeele, medaliile și diplomele obținute la diverse competiții sportive. ”Liceul nostru este unul dintre puținele licee care promovează sportul în ziua de azi, sunt mândră de liceul meu și de profesori. Este un liceu bun, care promovează educația și sportul, un liceu care merită toată atenția tinerilor absolvenți, care are încredere în elevi și vrea să-i promoveze. Toate aceste trofee sunt câștigate de elevii noștri”, a spus Gabriela Scurtu, elevă la Liceul Sportiv.
Elevii de clasa a VIII-a au plecat cu o imagine clară asupra liceului pe care vor să-l urmeze. ”Cred că o să aleg Liceul Economic, este un liceu bun și îmi place ce am văzut la târg. Sper să obțin o notă mare la Evaluarea Națională”, a spus unul din absolvenții clasei a VIII-a. Elevii pot vizita târgul educațional în fiecare liceu în parte până vineri, 27 mai.

Galerie foto



Vizualizări: 292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: