Cabinet stomatologic pentru elevii din Rovinari

Elevii din orașul Rovinari pot să beneficieze, de câteva zile, de servicii stomatologice. Autoritățile au anunțat că au redeschis cabinetul stomatologic școlar după ce au găsit un medic care să aibă grijă de elevi. Cabinetul funcționează într-un fost internat din oraș și are program în fiecare zi.

„După o scurtă perioadă de timp în care nu a funcționat din cauza lipsei de personal, Cabinetul Stomatologic Școlar a fost redeschis. De acum, de sănătatea dentară și de zâmbetul frumos al elevilor din orașul Rovinari se va ocupa domnul doctor Robert - Cosmin Racea”, a anunțat Primăria Rovinari.

În doar câteva zile, deja 13 elevi au beneficiat de consultații, tratament sau intervenții de urgență. „De serviciile oferite de cabinetul stomatologic pot beneficia în mod gratuit toți elevii și preșcolarii care învață la una dintre unitățile de învățământ din oraș. Cabinetul funcționează la parterul fostului Internat al Colegiului “Gheorghe Tătărescu”, de luni până vineri, între orele 9 – 15. Pentru a beneficia de tratament, la prezența în cabinetul medical, elevii trebuie să prezinte o adeverință de elev, copie a certificatului de naștere sau a cărții de identitate și o copie a cărții de identitate a tutorelui legal”, a mai transmis edilul Robert Filip.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: