Alexandru, primar pentru o zi la Motru: Am venit cu întrebările pregătite

Șansa de a fi primar pentru o zi l-a surprins plăcut pe un tânăr din municipiul Motru. Alexandru Boboc, căci despre el este vorba, învață la Colegiul Național ”George Coșbuc” din Motru, în clasa a XII-a. Tânărul spune că este o activitate extrem de interesantă, iar cei aflați de vârsta lui pot vedea cum se desfășoară o zi a unui primar.

Alexandru spune că îi place și domeniul politic, însă vrea să se facă medic veterinar. Acesta a venit cu lecțiile învățate de acasă și cu o serie de întrebări pe care să i le adreseze edilului Cosmin Morega.

”A fost o experiență interesantă. Mă bucur că am putut să văd în ce constă munca unui primar într-o zi normală. Sunt multe probleme de rezolvat, dar și multe cereri. Este o activitate interesantă și educativă pentru tineri, mai ales dacă vor să urmeze o carieră în acest domeniu sau ceva asemănător. De asemenea, este o experiență benefică. Aș dori și o carieră politică, dar nu sunt sigur. Vreau să devin medic veterinar. Mi-au plăcut mereu animalele și vreau să profesez în acest domeniu”, a spus Alexandru.

Tânărul ne-a spus și ce întrebări i-a adresat primarului. ”Sunt întrebări referitoare la infrastructura de pe zona cartierelor, dar și asupra viitorului acestui oraș. Cum se pot face facilități pentru investitori, mai ales că domeniul minier nu mai funcționează ca în trecut. Îmi doresc să rămân în Motru și să îmi deschid aici o afacere”, a mai spus Alexandru.

Vizualizări: 1,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: