Cadavru carbonizat pe banchetă, încă unul în portbagaj

Un apel de urgenţă dat ieri dimineaţă la 112 de un bărbat din judeţul vecin i-a pus în stare de alertă pe poliţiştii din Motru şi pe criminaliştii de la Târgu Jiu. Vocea respectivă anunţa că nu departe de râul Motru, în localitatea Meriş, din Mehedinţi, a descoperit o maşină arsă complet, în care s-ar afla cadavrul carbonizat al unei persoane.

În mod normal, poliţiştii de la Drobeta Turnu Severin ar fi trebuit anunţaţi, dar apelurile de urgenţă nu ţin cont de împărţirea administrativă, fiind dirijate automat spre cea mai apropiată unitate de Poliţie care poate interveni, în acest caz fiind vorba despre Motru, la fel cum se întâmplă cu apelurile primite de pe Transalpina de la şoferi cu probleme, solicitările lor fiind dirijate spre Novaci.

În cazul de faţă poliţiştii din Motru, în frunte cu comandatul Cornel Ionete, s-au deplasat de urgenţă la Meriş, acolo sosind puţin mai târziu şi criminaliştii de la nivelul IPJ Gorj. Au venit, bineînţeles, şi echipaje de la Strehaia şi Drobeta Turnu Severin, zeci de oameni ai legii împânzind zona în care se desfăşura ancheta. Agitaţia era maximă pentru că apelul primit la 112 s-a dovedit a fi mai mult decât adevărat. În maşina făcută scrum se putea vedea trupul carbonizat al unei persoane, cel mai probabil al unui bărbat. Era între scaune, ca şi cum ar fi încercat să fugă din calea flăcărilor. Surpriza cea mare a fost însă pentru anchetatori în momentul în care au deschis portbagajul. Au dat peste un alt cadavru carbonizat, cel mai probabil o femeie.

Cercetările au luat atunci o altă întorsătură şi s-au derulat pe parcursul a câtorva ore bune, de abia spre seară anchetatorii plecând spre casă. Surse judiciare spun că deocamdată s-a stabilit doar că maşina sport era înmatriculată în Bulgaria, iar în calcul sunt luate toate variantele posibile, de la o răzbunare în stil mafiot la un banal accident ce s-a soldat cu declanşarea unui incendiu, în urma căruia victimele au rămas blocate în maşină, una dintre ele încercând să iese pe la portbagaj, fără să reuşească să-l deschidă însă. Localnicii spun că locul este vestit pentru faptul că, fiind izolat, aici diferiţi bărbaţi, inclusiv din Motru, care calcă strâmb în relaţiile conjugale, vin cu maşinile şi cu amantele pentru câte o partidă de amor, fiind siguri că nu-i vede nimeni în mijlocul naturii.

Vizualizări: 295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: