A supravieţuit după ce a căzut cu maşina în Jiu

A reuşit performanţa ca pe o porţiune de drum drept, pe insuliţa de pe Jiu, să meargă în aşa fel încât să cadă în apa destul de adâncă a râului. Un tânăr de 18 ani din municipiu, care de abia şi-a luat permisul de conducere luna aceasta, a derapat şi a căzut direct în Jiu, făcând astfel cascadoria vieţii lui.

Un bărbat aflat în zonă l-a văzut şi a povestit că, în ciuda urmelor care indicau o viteză destul de mare, în opinia sa, şoferul nu ar fi „zburat” prea încet. „Nu avu viteză mare, dar intră în derapaj la o depăşire. Trase stânga de volan şi atât îi trebui pe criblura asta. L-a furat spatele şi dus a fost, direct în Jiu”, a povestit Liviu Lambru.

El a fost şi cel care l-a scos pe tânărul şofer din apa rece a râului. „A ieşit singur din maşină, dar mi-a spus că nu ştie să înoate. Maşina a intrat la fund, iar eu i-am zis să nu mă apuce de gât că ne scufundăm şi noi. L-am luat şi l-am adus la mal, mă bucur că e bine”, a spus salvatorul de ocazie. Şoferul a fost dus de o ambulanţă până la unitatea de primiri urgenţe, dar nu a rămas internat, neavând nicio rană. Are, în schimb dosar penal, iar dacă probele vor indica faptul că accidentul a fost generat de viteza prea mare acesta va rămâne fără permisul pe care de abia îl luase.

La faţa locului au venit şi pompieri militari, care au reuşit să identifice locul în care se afla autoturismul, maşina urmând însă să fie scoasă de către proprietarul ei, care va fi nevoit să suporte şi cheltuielile prilejuite de operaţiunea respectivă.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: