Trei elevi ai școlii de șoferi, răniți în accident

Eveniment șocant pentru trei tineri care încearcă să deslușească tainele șofatului. Aceștia au fost implicați într-un accident pe raza localității Piștești. Mașina de școală a fost lovită în plin de un autoturism care a pătruns pe contrasens. Se pare că șoferului vinovat de producerea accidentului i s-a făcut rău și nu a mai putut controla volanul. Cei trei elevi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, dar nu au necesitat internare.

Cei trei elevi erau în mașina de şcoală împreună cu instructorul. La volan era unul din tinerii care încercau să se obișnuiască cu traficul din afara orașului. Elevul mergea din direcția Târgu-Jiu spre Scoarța pe banda întâi, când brusc i-a apărut în față un autoturism care a pătruns pe contrasens. Nimeni nu a putut face nimic pentru a evita impactul. „Mergeam regulamentar, când ne-am trezit cu mașina în față. Am frânat, dar degeaba. Șoferul care a intrat pe contrasens nu a făcut nimic să evite impactul Eu aveam în mașină trei elevi. Unul era la volan. L-am scos din mașină, l-am întins pe iarbă, iar apoi l-am scos și pe șoferul celălalt. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat instructorul.

I s-a făcut rău la volan

Șoferul vinovat de producerea accidentului lucrează la o societate de prospecțiuni și susține că nu știe ce i s-a întâmplat. „Nu îmi dau seama ce am pățit. Fie am ațipit, fie mi s-a făcut rău. Cert e că am închis ochii și într-o fracțiune de secundă s-a întâmplat totul”.

Poliția a demarat imediat o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauze și împrejurările în care s-a produs evenimentul. Din primele cercetări se pare că de vină este șoferul care a pătruns pe contrasens. Cei trei elevi transportați la Unitatea de Primiri Urgențe sunt în afara oricărui pericol.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: