„Sechestrat” în maşină pentru că i-a furat iubita poliţistului

Scandal cât casa miercuri seara, în faţa Hotelului Gorj din Târgu Jiu. Un şofer care a parcat ilegal a fost dibuit de cei de la Ridicări auto. Încercând să scape, şoferul s-a dat victimă a unui poliţist local, căruia i-ar fi furat iubita, fapt consemnat şi în procesul verbal de sancţiune. În realitate, şoferul a greşit şi, după circul produs, s-a ales cu trei amenzi.

Paul Popescu şi-a parcat maşina în zona destul de aglomerată de la Hotel Gorj, chiar sub geamurile biroului fostului deputat Dan Morega. Parcarea în zonă este strict interzisă, dar tânărul a ignorat indicatoarele rutiere şi dungile albe de pe asfalt, el lăsându-şi maşina bine-merci pentru a putea merge prin centru. Când s-a întors la autoturism a observat că acesta era în chingi şi cei de la ridicări auto tocmai plecau cu el spre Transloc. Angajaţii de la ridicări auto spun că tânărul ar fi sărit în maşină, din mers, în timp ce acesta neagă categoric şi spune că se afla pe scaunul şoferului, dar aplecat pentru a căuta ceva la torpedou. Nimic mai fals însă, pentru că în fotografiile făcute de cei de la ridicări auto la faţa locului se vede clar cum maşina nu avea nicio persoană în interior, operaţiunea de ridicare durând câteva minute.

Circ gratis

Şoferul nu s-a mai dat jos din maşină şi, astfel, i-a obligat pe cei de la ridicări auto să rămână pe loc. Au venit echipaje ale Poliţiei Locale pentru a vedea ce se întâmplă, un agent care însoţeşte echipa de la ridicări fiind jignit şi făcut în fel şi chip de conducătorul auto care nu se plictisea deloc la volan. Acesta l-a acuzat pe poliţist că e supărat după ce i-ar fi furat iubita, lucru pe care l-a consemnat şi ca obiecţiuni la procesul verbal de amendă ce a fost întocmit pe numele său. De asemenea, când i s-a cerut să plătească 100 de lei pentru a i se debloca autoturismul, Popescu a fluturat banii prin aer şi a strigat la „tanti Miliţianul”, acuzându-l pe omul legii că nu vrea să-i ia bancnota pentru a-i debloca maşina.

Agentul Poliţiei Locale a acţionat cu mult calm, omul fiind pus într-o situaţie delicată, mai ales că, de regulă, cel care ţipă mai tare pe la noi este considerat ca fiind şi cel care are dreptate. Lucrurile s-au complicat, aparent, şi mai mult atunci când Popescu a sunat la 112 şi a cerut sprijin întrucât a fost sechestrat în maşina sa de persoane necunoscute. În plin centru al municipiului a venit încă un echipaj, de la Poliţia Municipală de această dată, agenţii lămurindu-se repede cum stă treaba şi sancţionându-l pe şofer cu 500 de lei pentru apelarea nejustificată la 112. Popescu o ţinea însă una şi bună şi se declara victimă a „miliţienilor”, cireaşa de pe colivă reprezentând-o deblocarea autoturismului. Când să plece de pe loc acesta a constat că maşina i-ar fi fost zgâriată şi a declarat că le va cere despăgubiri celor care i-au avariat autoturismul. El are posibilitatea să conteste în instanţă amenzile primite de la poliţişti, nefiind exclus să aibă şi câştig de cauză, situaţie în care, ca şi concluzie, circul făcut în centrul oraşului pare să fi meritat, omul scăpând cu maşina neblocată.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: